Dévényi Tibornak a híres színésznő is a szerelme volt - 50 évig titkolta

Dévényi Tibor elárulta, fiatalon melyik magyar színésznővel randevúzott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibor és Oszvald Marika közös vonása, hogy mindketten pozitív, életvidám, tettre kész emberek. Ez mindig így volt, mert a sors úgy adta, hogy olyan szerepkört is el kellett játszaniuk, mely boldogságot sugallt, mondta a lemezlovas-műsorvezető a FEM3 Caféban. A műsorban az is kiderült, hogy a két hasonló habitusú ember ötven évvel ezelőtt szerelembe is esett egymással. 

- Marika zseniális színésznő, bepattan a színpadra, és mindenki tapsol. Nálam sokat szerepelt a Három kívánságban, fantasztikus kéréseket teljesített. Én meg miért ne legyek pozitív? Volt egy kívánságműsorom 18 évig, a Torpedóban televíziót meg takarékbetétkönyvet osztottam, tehát mindig csak jó dolgokat tettem. Örülök, hogy még mindig dolgozhatok: 72 éves vagyok, és rádióműsorom van - mondta Dévényi Tibi bácsi.

devenyi-tibor-oszvald-marika
Fotó: FEM3 Café

Dévényi Tibor és a 66 éves színésznő nem a Három kívánságban találkoztak először: már fiatalon is együtt szórakoztatták a közönséget, a lemezlovas bele is szeretett Oszvald Marikába, aki viszonozta az érzéseit. 

- Volt egy előadássorozat, a határőrség zenekarával mentünk végig az országon. Marika rettentő nagy sikerrel énekelt, a katonák őrjöngtek. Óriási volt! Huszonévesen én konferáltam a műsort, ő meg még kis csetlő-botló, csinos kislány volt az Operettszínház környékén, a papával ment be oda. Két fiatal, önálló ember találkozott, nem volt lekötött kapcsolatunk, ment az udvarlás - elevenítette fel a legendás tévés.

devenyi-tibor-oszvald-batch
Fotó: FEM3 Café

- Én mindenkinek tetszeni akartam, ő meg minden nőnek tette a szépet. Hát abban a korban milyen legyen az ember?! - tette hozzá az Operettszínház sztárja. 

Bár Dévényi Tibor Oszvald Marika szülői házába is ellátogatott - híres bonviván édesapját a lemezlovas nagyon tisztelte -, és jól érezték magukat együtt, kapcsolatuk nem fordult komolyabbra.

Ezt is szeretjük