Dévényi Tibi bácsi fia kiköpött az apja - A 16 éves Máté ennyire hasonlít rá
Dévényi Tibor tinédzser fiával szerepelt a FEM3 Caféban.

devenyi-tibor-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibor 70 évesen sem pihen. A július 11-én induló EFOTT-on immár tizedik alkalommal pörgeti majd a lemezeket majdnem minden este a fesztiválozóknak, emellett pedig egy különleges szülinapi show-val is készül, amelyen nemcsak ő és fiai, de legkedvesebb zenész barátai is részt vesznek. 

Tibi bácsi és két fia egyébként le sem tagadhatnák egymást, annyira hasonlítanak, ezt a tévénézők is megállapíthatták: a legendás műsorvezető és lemezlovas a FEM3 Café adásának vendége volt kisebbik fiával, Mátéval. 

- Ez az örök fiatalság titka, hogy mindig van a közelemben egy fiatalember. Szinte az összes fesztiválon fellépek, nagy öröm, hogy ebben a korban a nagyfiam korosztályát tudom szórakoztatni - mondta a műsorban.  

Tibi bácsi 40 éves volt, amikor megnősült, és megszületett első fia, Dani, második gyermeke, Máté világra jövetelekor pedig 56. Nagyon örül, hogy két csodálatos fiú apukája lehet, akik örökölték a humorát is, azt azonban nagyon sajnálja, hogy későn házasodott és alapított családot.

- Nagyon boldog vagyok, hogy a két fiú nagyon jól kijön egymással. Amit viszont sajnálok, hogy amikor az ember nagyon későn nősül és vállal gyereket, akkor az apás programokat már nem igazán tudja csinálni. Én elmúltam 70 éves, már nem tudnék elmenni Mátéval a rétre focizni - árulta el. 

Nézd meg Dévényi Tibi bácsi két fiát, mennyire hasonlítanak híres édesapjukra!

Ezt is szeretjük