Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya 18 éves lett: Emma szép, mint az anyja
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya, Emma nagykorú lett.

deutsch-anita-kinizsi-otto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó tavaly júniusban ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, január 20-án pedig azt, hogy idősebbik lányuk lett 18 éves. 

Az immár nagykorú Emmáról édesanyja egy friss anya-lánya felvételt posztolt, az édesapja pedig egy olyat, amin a születése után tartja a karjában kislányát. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Kinizsi Ottó 1999-ben, Deutsch Anita 2001-ben került be a Barátok közt csapatába. 2001-ben szerelmesek is lettek egymásba, 2004-ben összeházasodtak, 2005 januárjában pedig világra jött Emma lányuk, akit 2010-ben egy újabb kislány, Hanni követett. Az elsőszülött csemete pár napja nagykorú lett, szülei az Instagramon is felköszöntötték. 

„18 éve néztem először a szemébe, abban a pillanatban örökre és mindent kétséget kizáróan megpecsételődött a mi szövetségünk. Boldog születésnapot kislányom! #boldogszülinapot #lányom #togetherforever #love” - írta posztjához Deutsch Anita. 

„18 éve… BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MANYÓ! @emma.kinizsi @deutsch.anita” - posztolta Kinizsi Ottó. 

Stohl András középső lánya, Rebeka

Stohl András három kapcsolatából öt gyermek született. Első felesége két lánnyal ajándékozta meg, akik már mindketten felnőttek. A harmincéves Stohl Luca édesapja nyomdokaiba lépve a képernyőn találta meg a hivatását, 25 esztendős húga, Rebeka viszont egy teljesen más utat választott.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük