Kóbor János 15 éves lánya gyönyörű táncos: Léna Zoltán Erika táncstúdiójában tanul
Kóbor János lánya, Léna a tánc segítségével dolgozza fel a gyászt.

kobor-janos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Omega frontembere, a legendás Kóbor János 2021. december 6-án hunyt el, az egész ország gyászolta, mindenki mélyen együttérzett a családtagokkal, közeli barátokkal. 

Különösen a még csak 15 éves Kóbor Lénáért aggódtak sokan, a kislány volt édesapja szeme fénye. 

Kóbor János lánya

Kóbor János egy születésnapi bulin ismerte meg lánya, Léna édesanyját, a nála 23 évvel fiatalabb, gyönyörű Deme Zsókát. Izzott köztük a levegő, szinte azonnal hatalmas szerelem lett a találkozásukból. 2008-ban házasodtak össze, Kóbor Léna másfél évvel ezután jött a világra. 

Kóbor János és az Omega Moszkvában.
Fotó: Profimedia

A szép tinilány megörökölte édesapja jellegzetes hajzuhatagát, de nem ez az egyetlen, amiben hasonlítanak. Léna elképesztően tehetséges énekes és táncos, szinte a színpadra született. Jelenleg Zoltán Erika és férje, Kátai Robi tánciskolájában tanul hiphopot. A fiatal lány hónapokkal a „Papa” eltávozása után a Blikknek szólalt meg. 

 - Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy a Mama mindig mellettem van, különösen az utóbbi nehéz hónapokban. Nagyon közel vagyunk egymáshoz, és szinte mindent megbeszélünk. Nekem Ő a példaképem, a barátnőm és az anyukám egy személyben - mondta a lapnak.

Léna nagyon hasonlít az apukájára.
Léna nagyon hasonlít az apukájára.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Arról is beszélt, hogy a gyász sem állíthatta meg, édesapja halálának másnapján minden erejét összeszedve elment egy táncversenyre.

- A Papa halála utáni napon volt egy fellépésem egy táncversenyen. Én nem hátráltam meg ettől, mert a tánc erőt adott elviselni a fájdalmat. 

Vitathatatlan tehetsége ellenére Kóbor Léna jelenleg a tanulásra, a gimnáziumra koncentrál. 

Az Omega első énekesnője

1964-ben egy hirdetésre jelentkezve Wittek Mária lett az Omega együttes énekesnője. 1947. február 2-án született Budapesten, édesapja Wittek József zongoraművész, karmester és zeneszerző volt. Hatéves korától tíz éven át tanult zongorázni, 1956-tól tagja volt a Magyar Rádió Gyermekkórusának. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük