A Barátok közt álompárja - Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 17 év után is fülig szerelmesek
Szerelmes fotókon mutatjuk Deutsch Anitát és Kinizsi Ottót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatásán ismerkedett meg egymással. A közös munkának köszönhetően egyre közelebb kerültek egymáshoz, majd egymásba szerettek. Amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak, többen nem jósoltak nekik nagy jövőt, ugyanis a színésznő akkor 28, a színész pedig húszesztendős volt. Két év járás után, 2004-ben összeházasodtak, azóta is boldog kapcsolatban élnek. Két gyönyörű lányt nevelnek együtt, Emma 14, Hanni kilencéves.

A Barátok közt Szilágyi Andreája az RTL Klub Reggelijében nyilatkozott januárban azzal kapcsolatban, hogy egy nőnek mennyire kell odaadónak lennie egy párkapcsolatban. Az ő véleményére lehet is adni, hiszen 17 éve tombol a szerelem közte és kedvese között. Úgy látja, sok nő ott rontja el, hogy túlságosan is odaadóvá válik a rózsaszín köd közepette, és ezáltal alárendeltté válik.

- Ha az ember szeret valakit, akkor nyilván annak az embernek mindent megad, de azért vannak határok. A szeretet az olyan, hogy egyenrangú felek vannak, és senki sem alárendeltje a másiknak - magyarázta a műsorban.

Deutsch Anita Instagram-oldalára gyakran posztol szerelmes fotókat, közös képeiken látszik, hogy ennyi év után is bolondulnak egymásért. Képes összeállításunkban megnézheted ezeket a felvételeket.

Ezt is szeretjük