"Rosszulesik, ahogy ezt intézte!" 9 év után hagyta ott a magyar énekesnő az együttest
A Sugarloaf tagjait hideg zuhanyként érte Dér Heni kiválása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni egy kemény és végleges döntést hozott, mely sokak életét, de legfőképpen a Sugarloaf jövőjét tereli más mederbe.

Az énekesnő úgy döntött, hogy kilenc év után nem lesz többé a Sugarloaf énekesnője, szólóban folytatja tovább, és kilépett a zenekarból.

Nem értik volt kollégái

Dér Heni lépése váratlan volt mind a rajongók, mind az együttes számára, még közeli ismerősei sem sejtették, hogy mire készül. A zenekar gitárosa, Tóth Szabi az RTL Klub kameráinak mesélte el, hogy a lány hirtelen lépése hideg zuhanyként érte az egész stábot.

- Nekem az esik rosszul, ahogy ezt intézte, hogy egy már-már elhamarkodott döntést így kell megtudnunk. Ennek semmi előjele nem volt. Ha leült volna, és azt mondta volna, hogy figyelj, beszéljük át, gondoljuk át, szeretnék több hangsúlyt fektetni a szólókarrieremre, és ezt oldjuk meg valahogy időben, akkor az egy normálisabb dolog lett volna - nyilatkozta.

Ennek a változásnak komoly súlya van többek életében, nemcsak a Sugarloaf négy tagjáról van szó, de azokról is, akik mögötte dolgoztak, a teljes stábhoz kilenc-tíz ember tartozik.

Több ember jövője kérdéses

A zenekar működéséből és népszerűségéből több ember kereste meg a napi betevőjét, az énekesnő döntése egzisztenciális veszélyt jelent számukra.

Természetes, hogy az együttes folytatni szeretné a közös zenélést, hiszen 18 év felépített munkáját nem akarják kihajítani az ablakon.

A gitáros felhívja a figyelmet, hogy az együtt maradt tagok meg fogják ünnepelni a 18. születésnapot, még akkor is, ha a frontemberük már nincs velük, a rajongók számíthatnak rájuk.

Megpróbálják megtalálni a legjobb megoldást, ami nekik és a közönségnek is tetszik. Remélik, hogy ez nem lesz nagy törés a Sugarloaf pályafutásában.

Fotó: Sugarloaf

A Sugarloaf Dér Heni döntésére kiadott hivatalos közleményét változtatás nélkül közöljük:

A Sugarloaf zenekar életében lezárult egy korszak. A csapat énekesnője, Dér Heni úgy döntött, hogy kilencévnyi közös munka után, szólókarrierjére kíván koncentrálni.

Zenésztársait hidegzuhanyként érte Heni váratlan bejelentése, hiszen eddig sem korlátozták őt egyéb irányú szerepléseiben, még ha ezzel időnként szakmailag nem is értettek egyet.

A fiúk azért sem értik az énekesnő döntését, hiszen a zenekar jövőbeni programja tervezésének ő is aktív részese volt: a csapat megújult színpadi show-val és számtalan meglepetéssel készült a rajongóknak őszi turnéjukra.

A Sugarloaf nem kívánja kommentálni énekesnőjük lépését, hiszen a saját életéről, karrierjéről mindenkinek joga van dönteni.

Azt viszont mindennél fontosabbnak tartják, hogy az idén 18 éves zenekarnak továbbra is a rajongótábor az első, ezért a csapat mindent elkövet azért, hogy megtalálja a legjobb megoldást, amellyel továbbra is a maximumot tudja nyújtani a közönségnek.
Ezt is szeretjük