Dér Henit megcsalta a párja, mégis megbocsátott neki
Dér Heni ezért bocsátotta meg a párja hűtlenségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni szerint attól is függ, hogy egy nő megbocsátja-e a megcsalást, hogy milyen életszakaszban éri az első helyzet, melyben szembesül párja hűtlenségével. A húszas évei elején biztosan nem bocsátotta volna meg, mai fejjel viszont már másképp gondolkodik - annak ellenére, hogy a megcsalást sem fiatalabbként, sem most nem tartja normálisnak. 

- Dühös voltam, elmondtam, hogy én ezt nem tudom megbocsátani, ugyanakkor azt mondtam magamnak: "de hát én szeretem! Most akkor játsszam az egoistát?" Mérlegre tettem az egómat, és rájöttem, annyira szeretem, hogy megbocsátottam - mesélte a Micsoda Nők! című műsorban. 

der-heni
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

A 31 éves énekesnő szerint egy ilyen szituációt csak akkor lehet így kezelni, ha ebben a másik fél is partner. Ha újból előfordul a megcsalás, akkor szép lassan elvész a bizalom, lenullázódik, és amikor már nullán áll, akkor menthetetlen a kapcsolat.

- Ha tízből tíz alkalommal úgy jön haza, hogy látod rajta, hogy építeni szeretné, látod a szándékot, és azt, hogy ő tényleg megbánta, az más. Akkor megadod az esélyt – árulta el. 

Ezt is szeretjük