Gérard Depardieu nem csak a magyar konyhába szeretett bele
Más is elbűvölte
Depardieu-nek nem szabnak korlátot az országhatárok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gérard Depardieu híresen nagy rajongója a jó ételeknek és boroknak, és magyarországi forgatásai alkalmával a magyar konyha is meghódította a francia színészt. Olyannyira, hogy már régóta szövöget terveket egy-egy magyar szőlőbirtok megszerzéséről, ám ezt a hazai törvények nem teszik lehetővé számára.

A Szeremley borászat értékesítési vezetőjével, Kardos Gáborral kialakult jó kapcsolatának köszönhetően mára rengeteg hazai bort megismert a francia színész, akinek hazájában saját borászata van, Kanadában és Oroszországban pedig étterme.

Tavaly óta Depardieu orosz állampolgár is, sőt, üzleti érdekeltség is fűzi az északi országhoz, mióta a kedvező adózás miatt ott intézi könyvelését. 

Ha nálunk borászatot nem is, éttermet még nyithat, amit a hírek szerint hamarosan meg is tesz Budapest belvárosában. A pontos helyszínt még nem lehet tudni, de a borlapon biztosan szerepelni fognak a színész saját borai és kedvenc magyar borászatainak italai.

Gasztronómiai elkötelezettségét mutatja az is, hogy már szakácskönyvet is kiadott, amelyben a tradicionális ételek és a kiváló alapanyagok mellett teszi le a voksát. A könyvet angol nyelven te is beszerezheted a neten My Cookbook címmel.

Ismerkedj meg te is a legjobb hazai borászatok kínálatával most szeptemberben a budai Várban, ahol a magyar ízek mellett az olasz gasztrokultúrának is hódolhatsz, hiszen a fesztivál díszvendége ezúttal Olaszország lesz!

Az idei 23. Budai Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények. Látogass el, és kóstolj finom borokat szeptember 10. és 14. között a budai Vár teraszain!
Ezt is szeretjük