Élő adásban szólt be kolléganőjének Demcsák Zsuzsa! Íme, a részletek
Adásfotók!
Demcsák Zsuzsa és Tatár Csilla egymáson is nevetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amint azt megszokhattuk, Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa mindig dekoratív külsővel, divatos ruhákban áll a TV2 kamerái elé.

A legutóbb azonban rendhagyó öltözetben láthattuk őket a Mokkában, amin nemcsak a tévénézők, de ők maguk is remekül szórakoztak.

Anna-bál

A két műsorvezető a pénteki adásban meglepő szerelést öltött: a 187. Anna-bál alkalmából korhű, abroncsos-fodros ruhákba bújtak.

- Nem mondom, hogy szépek vagyunk, de ha rád nézek, akkor kicsit jobban érzem magam - tréfálkozott Demcsák Zsuzsa, aki saját jelmezét egy abroszhoz hasonlította.

Kolléganője szerencsére vevő volt a humorára, és ő is hozzátette, hogy rögtön mosolyogniuk kell, amikor egymásra néznek.

Tatár Csilla megosztotta a nézőkkel előző napi élményét is: elmondása szerint, amikor a ruhákat válogatták, kinézett magának egy szép darabot, de a hölgy, aki a kiválasztásban és az öltözésben segédkezett, epésen megjegyezte, hogy ez kizárólag a magas, vékony nőknek áll jól. Adott neki helyette egy másikat, de aztán arra is azt mondta, hogy a sárga nem az ő színe.

Együtt éreztek velük

Sokak bizonyára nem értenek egyet ezzel a vélekedéssel, de a fő az, hogy a két csinos tévés nem vette szívére a dolgot, sőt, talán ők mulattak legjobban magukon.

- Egy házaspár elment mögöttünk, ránk néztek, és annyit mondtak, hogy szegények! - tette fel a pontot az i-re a 33 éves barna szépség.Az Anna-bált a hagyományokhoz híven Balatonfüreden rendezték meg, idén 187. alkalommal, július 28-án.

Fotó: TV2 Sajtószoba/Mokka

Ezt is szeretjük