Demcsák Zsuzsa két gyerek után dögösebb, mint valaha
Demcsák Zsuzsán nem látszik meg, hogy már sztáranyuka, sőt, még most is csodaszép!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa változatos karriert tudhat maga mögött. A közgazdász végzettségű sztárhölgy dolgozott modellként, televíziós műsorvezetőként, és 2007-ben jelölték kormányszóvivőnek is, de végül az őt és a családját ért támadások miatt visszalépett.

A 31 éves Demcsák Zsuzsa versenyszerűen röplabdázott. Vezette többek között a Magyar Televízió Tonik, a TV2 Mokka és Jó reggelt, Magyarország! című műsorát, de dolgozott a Jó estét, Magyarország! és a Tények riportereként is.

Még szebbé tette az anyaság

A gyönyörű tévés a magánéletben két kisgyermek boldog édesanyja, fia, Benedek öt-, lánya, Tamara pedig négyéves. A fotók tanúsága szerint mindketten imádnivalóak, Zsuzsa pedig - akit az anyaság még szebbé tett - odavan értük, és lelkiismeretesen neveli a kicsiket férjével együtt.

Egy interjúban elmondta, mindig úgy szervezi a teendőit, hogy minél több időt tölthessen a két picurral, akár úgy, hogy saját magától vonja meg például az alvást. Így biztosan jut ideje az edzésre, és este a barátaival is el tud menni kikapcsolódni.

Ő a szigorúbb szülő

A kétgyermekes sztármami nem titkolta el, hogy Benedek és Tamara most már nagyon jól kijönnek egymással, de természetesen a féltékenységi korszakon mindkettőjüknek át kellett esniük.

Saját bevallása szerint voltak kétségei afelől, hogy jól csinál-e mindent, és szigorúbb szülő, mint a férje.

Ami pedig a jövőt illeti, Demcsák Zsuzsa nem rejtette véka alá, hogy egyelőre nem lesz kistestvér, de ha tízéves távlatban gondolkodik, akkor bizony elképzelhető, hogy egy újabb csöppséggel bővül majd a család.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük