Tegnap posztolta! Demcsák Zsuzsa ezzel a fotóval erősítette meg az örömteli hírt
Két évig várt arra Demcsák Zsuzsa, hogy kimondják a válást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa életében lezárult egy korszak, hivatalosan is újra szingli nő lett belőle. A tévés válását szeptember 4-én, csütörtökön mondta ki a bíróság, ő pedig ebből az örömteli alkalomból még egy fotót is posztolt a Facebookon.

A TV2 műsorvezetője
Tegnap posztolta ezt a fotót

A képhez csak ennyit írt a TV2 36 éves műsorvezetője: "Lezárult. Öröm és gyász. Vége..."

Kimondták a válást

Hogy mi is ez az öröm és gyász, egyebek közt erről kérdezte őt Czippán Anett ma reggel a Fem3 Café adásában.

Mint Demcsák Zsuzsa elmondta, bár jól érzi magát, és örül, hogy sikerült végérvényesen lezárnia a házasságát, ugyanakkor egy lezárás mindig együtt jár egyfajta gyásszal, amikor az ember magában is elbúcsúzik a korábbi életétől.

- Mint ahogy van egy szerelemnek, kapcsolatnak felfutása, úgy, ha véget ér, akkor van egy gyászideje is. Szerintem méltóképpen kell tudni lezárni a dolgokat, és ez hasonlít a gyász érzéséhez - vallotta.

Újra felépítette magát

Demcsák Zsuzsa még két évvel ezelőtt, 2012-ben adta be a válókeresetet. Később kiderült, férje rendszeresen bántalmazta és családi erőszaknak volt kitéve évekig, néha sminkkel kellett eltüntetni a verésnyomokat az arcáról, mielőtt dolgozni kezdett, hogy a tévénézők ne lássanak semmit.

Annak idején elmesélte, eleinte minden erejével azon volt, hogy próbálja együtt tartani a családot, ezért viselte el férje erőszakos természetét. Ám rá kellett jönnie, hogy a férfit nem tudja megváltoztatni.

Bár 2012-ben a válás mellett döntött, sok idejébe telt, míg önmagát is fel tudta építeni a nulláról, és elhitte, hogy szerethető és értékes ember, aki tele van jó tulajdonságokkal. A mostani interjúban elmesélte azt is, amióta kiderült, hogy milyen rossz házasságból lépett ki, rengeteg hasonló sorsú nő kereste meg, és ő igyekszik nekik segíteni.

És mivel mostanság a Facebook-kihívások idejét éljük, ő is kitalált egyet: arra kéri az embereket, hogy találjanak magukban három tulajdonságot, amire büszkék. Úgy véli ugyanis, a legtöbben, főleg a nők sokkal könnyebben mondanak magukról rosszat, mint hogy észrevennék, mennyi pozitív dolog van bennük. Ezt szeretné megváltoztatni a kezdeményezésével.

Fotó: TV2, Facebook/Demcsák Zsuzsa

Ezt is szeretjük