Ő Demcsák Zsuzsa milliárdos vőlegénye: összebújós fotót posztolt az Instagramra

Demcsák Zsuzsa az Instagramra posztolt milliárdos vőlegényével közös képet.

demcsak-zsuzsa-c

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsáról október végén derült ki, hogy újra szerelmes. Azóta azt is megtudhattuk, hogy a szívét egy milliárdos üzletember rabolta el, aki már el is jegyezte a Farm VIP műsorvezetőjét

A 45 éves sztár most egy közös fotót posztolt az Instagram-oldalára. A kép a 24 óráig elérhető Instagram-storyra kattintva tekinthető meg

Demcsák Zsuzsa vőlegénye

Demcsák Zsuzsa bő egy évvel ezelőtt, 2022 októberének végén, a közösségi oldalán tudatta, hogy válik, indiai férjével, Krishannal úgy döntöttek, három év után külön utakon folytatják tovább. A bejelentés után egy évvel fény derült arra, hogy a műsorvezető újra szerelmes, új párja egy milliárdos üzletember, aki már el is jegyezte. 

- Ami igaz, és amit lehet rólam tudni, az az, hogy valóban el vagyok jegyezve. Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik, és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek - erősítette meg a Blikknek november elején. 

A napilap információi szerint a férfi egy sikeres debreceni üzletember, Ferencnek hívják, és pár évvel fiatalabb Demcsák Zsuzsánál.

Demcsák Zsuzsa 17 éves lánya

A köszöntések mellett sokan azt írták Tamarának, nagyon hasonlít híres anyukájára.

Demcsák Zsuzsa lánya 17 éves lett: Tamara a szülinapos fotón ennyire hasonlít az anyjára

Demcsák Zsuzsa ritka közös szelfivel ünnepelte Tamarát. Elárasztották bókokkal a fotót az Instán.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük