Friss: kiderült, ki Demcsák Zsuzsa új párja
Pachmann Péter otthagyja a Tényeket. A TV2 bemutatta a Mokka új műsorvezetőit is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 hivatalosan is megerősítette, hogy Pachmann Péter otthagyja a Tényeket, emellett a nem sokkal ezelőtt kiadott közleményben azt is elárulták, kik lesznek a Mokka új műsorvezetői.

Demcsák Zsuzsa
Istenes László

Pachmann Péter novemberben írásban kérte, hogy családi okokra hivatkozva szeretné munkabeosztását átgondolni. Közel 20 éven keresztül minden ünnep és hétvége alkalmával dolgozott, családapaként a jövőben szeretne több időt tölteni a gyermekeivel. Feletteseivel egyeztetve abban állapodtak meg, hogy a Tényektől januárban elköszön, és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább - áll a csatorna ma délután kiadott közleményében.

Pachmann Péter műsorvezető társa a Mokkában Serfőző Krisztina lesz, míg Demcsák Zsuzsa Istenes Lászlóval, Istenes Bence édesapjával köszönti majd a nézőket. A Mokka műsorvezetői csapatát erősíti Szabó Dóra is.

A Tények csapatát Pachmann távozása után Marsi Anikó és Gönczi Gábor, illetve Andor Éva és Szebeni István alkotja. A Tények Reggelt ahogy eddig, továbbra is Vitányi Judit és Váczi Gergely vezeti.

Fotó: Facebook/FEM3 Café

Demcsák Zsuzsa a gála szépe volt a tűzpiros estélyiben

Nézd meg 2015 legszebb estélyi ruháit magyar sztárjainkon! Szerinted ki a legszebb?

Ezt is szeretjük