Demcsák Zsuzsa 17 éves lánya szép tini: Tamara életében először szerelmes

Demcsák Zsuzsa sokkal nehezebben élte meg lányánál az első szerelmet, mint fiánál.

demcsák-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan Demcsák Zsuzsa mindkét gyermeke nagykorúvá válik: Benedek február 19-én már betöltötte a 18-at, Tamara egy év múlva lesz annyi. 

Anya és gyermekei mindig is szimbiózisban éltek, erős a hármasuk egysége, így nem csoda, hogy a műsorvezető nehezen viseli, hogy gyermekei egyre önállóbbak, lassan kirepülnek a családi fészekből. 

Demcsák Zsuzsa gyermekei

Általában a tinédzserkorban megjelennek az első udvarlók, ez Demcsák Zsuzsáéknál sem zajlott másként. Tamarának életében először van szerelme, édesanyja számára ezt elfogadni nem volt könnyű.

demcsék
Fotó: TV2/Mokka

- Az a nagyon nehéz, hogy egyszerre vagyok anya és apa. Kettős mércét alkalmazok a gyerekkel kapcsolatban valahogy. A kislányomat sokkal jobban védem, mint a fiamat, akit sokkal jobban engedek - ecsetelte a Mokkában.

Szerinte igaz a mondás: „Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond”.

- Amikor már lelki, érzelmi gondjaik vannak, azt nem tudod egy egyszerű pelenkacserével megoldani. Ott állsz tehetetlenül, hogy hogyan hozd ki őt a bajból, hogyan hozd ki a gyereked egy lelki megrázkódtatásból. Aztán arra jutsz, hagyni kell, hogy megtapasztalja ő is a saját dolgait. 

Nézd meg Dobó Kata lányát is!

Dobó Kata és lánya a Vígszínházban ünnepelte a május elsejét. Szofit a színpadon fotózta le az édesanyja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük