Demcsák Zsuzsa überszexi fürdőruhában: mellei vonzották a tekinteteket

Demcsák Zsuzsa nagyon szexin dekoltált fürdőruhában mutatkozott a Money or Love forgatási helyszínén.

Demcsák Zsuzsa fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa a nyár óta egyre többet mutat magából. A Super TV2 Money or Love - Fogadj a szerelemre! című napi dating show háziasszonya szexi fürdőruhában mutatta meg magát. 

A 44 éves műsorvezetőt ilyen merészen dekoltált ruhadarabban rég láttuk. 

Demcsák Zsuzsa fürdőruhában

A Money or Love a Karib-térségben forog, az első rész szeptember 4-én került adásba. Demcsák Zsuzsa ebből a paradicsomi környezetből tett ki egy videót: a pálmafák között, a hófehér homokos tengerparton sétál egy lila, nagyon szexin dekoltált fürdőruhában. 

„Csoda csaj vagy! Ilyen egy igazi NŐ. Megszerette önmagát!”

„Akkor röviden: csodálatos ISTENNŐ vagy, Zsuzsi!”

„Még mindig, mint egy frissen 20-as éveibe lépő tini!” - olvasható a hozzászólók dicsérő mondatai között. 

Szeptember 3-án egy bikinis videót is megosztott magáról a közösségi oldalán. 

Demcsák Zsuzsa valóban kirobbanó formában van, személyi edző segítségével lett izmos és karcsú. Júliusban azzal a bikinis fotóval keltett nagy feltűnést, amit a Kanári-szigetekről posztolt, és amin jól kivehető volt, mennyire izmos lett a hasa.

Demcsák Zsuzsa lánya

Demcsák Zsuzsa évtizedek óta az ország egyik legismertebb műsorvezetője, aki két gyermek édesanyja. Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól, idén azonban megmutatta őket. Látszik, hogy tinédzser lány, aki a nyáron a 16. születésnapját ünnepelte, az anyja szépségét örökölte.   

Demcsák Zsuzsa megmutatta tinédzser lányát: Tamara szép, mint az anyja

Demcsák Zsuzsa anyák napján kivételesen megmutatta a fiát és a lányát.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa

Ezt is szeretjük