Demcsák Zsuzsa először mutatta meg fogadott fiát - A 20 éves Leon ilyen sármos
Demcsák Zsuzsa a Mokka stúdiójában találkozott először Leonnal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa két gyermeket nevel, Benedeket és Tamarát, azonban van egy fogadott fia is, Leon, akit két évvel ezelőtt ismert meg, abban az időszakban, amikor még a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott. A negyvenéves sztár a Best magazinban szerepelt legelőször a húszesztendős fiatallal.

Saját fiaként kezeli Leont

A Best magazin címlapjának bal alsó sarkában látható Demcsák Zsuzsa és Leon, akiből egyébként egy jóképű fiatalember lett. A fiú még csak kamasz volt, amikor indokolatlanul bekerült egy lakásotthonba, ahol bántalmazták őt. Bírósághoz is fordult, az ügyével pedig többször is foglalkoztak a Mokkában. Végül jól alakult a sorsa, megnyerte a pert, 2016 decemberében pedig Demcsák Zsuzsa meghívta magához az ünnepekre.

- Ültünk a stúdióban, és azt mondta, nincs kivel karácsonyozzon. Senki nem érdemli meg, hogy egyedül töltse az ünnepeket, ezért meghívtam hozzánk, azóta már a családom része. A gyerekeim imádják, tegnap például együtt mentek teniszezni. Ha itthon van, sok időt tölt velünk - mesélte a műsorvezető.

Leon Angliába költözött, éttermi kisegítőként keresi a kenyerét, közben pedig az életéről szóló könyvét is írja. Amikor Magyarországon tartózkodik, rengeteg időt tölt a sztár két gyermekével, előfordul, hogy együtt tanulnak. 

- Nagybátyóként tekintenek rám. Néha nagyon akaratosak tudnak lenni. Előfordult már, hogy eldugták a cipőmet, a ruháimat, hogy ne tudjak elindulni, így harcolták ki, hogy még egy éjszakát maradjak náluk - nyilatkozta Leon a lapnak.

A fiatal srác elmondta azt is, hogy Demcsák Zsuzsa saját fiaként tekint rá, úgy is mutatja őt be másoknak. Úgy foglalkozik vele, ahogy egy anya teszi a gyermekeivel, tanácsokat ad neki, és próbálja őt a helyes irányba terelni.

- Meg kell adni az esélyt mindenkinek, hogy új életet kezdjen. Az, hogy a Mokkában találkoztunk, sorsszerű volt. Ami azután történt, az nem jótékonykodás, hanem egymásra találás. Leon tényleg a családom része lett - tette hozzá Demcsák Zsuzsa.

Ezt is szeretjük