Ő a Dancing with the Stars győztese: szoros küzdelemben nyerte meg a versenyt

Ez a páros lett a Dancing with the Stars döntőjének győztese a nézők szavazatai alapján.

krausz gabor mikes anna
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A döntő estéjén kiderült, melyik híresség és profi táncos partnere lett 2023-ban a Dancing with the Stars győztese. A negyedik évad fináléja végén Krausz Gábor és Mikes Anna párosa emelhette a magasba az első helyért járó trófeát.

Ahogy azt az előző évadokban már megszokhatták a show-műsor nézői, idén is három páros került a döntőbe: Krausz Gábor Mikes Annával, Marics Peti Stana Alexandrával, T. Danny pedig Lissák Laurával táncolt a nézők elismeréséért.

A Dancing with the Stars győztese

Az első fordulóban az idei verseny három döntős párosa bemutatott egy korábbi produkciót, amelyet a zsűri választott számukra. T. Danny és Lissák Laura jive, Marics Peti és Stana Alexandra rumba, Krausz Gábor és Mikes Anna american smooth táncstílusban mutatta meg magát ismételten.

A régi kedvelt táncok után egy vadonatúj koreográfiát adtak elő a párosok. T. Danny és Lissák Laura bécsi keringővel kápráztatta el a nagyérdeműt, Marics Peti és Stana Alexandra kortárs stílusban remekelt, míg Krausz Gábor és Mikes Anna egy szenvedélyes, tüzes tangót vitt a színpadra.

Ezután a párosok a Dancing with the Stars műsorában legelsőként eltáncolt produkciójukat is előadták, T. Danny és Lissák Laura a bemutatkozó paso dobléjukkal nyűgözött le mindenkit, Marics Peti és Stana Alexandra hibátlan jive-val szántotta fel a táncparkettet, Krausz Gábor és Mikes Anna pedig egy magával ragadó show-táncot lejtett a színpadon.

A kör végén a beérkezett nézői szavazatok alapján kihirdették az évad bronzérmesét, aki idén T. Danny és Lissák Laura lett. A bejelentés után a szavazás újraindult, és a nézők által két legjobbnak szavazott páros között dőlt el, ki is lett a táncparkett királya és királynője.

A Dancing with the Stars utolsó adása ráadásul nem csak a szuper verseny miatt volt fergeteges, ugyanis egy különleges produkció keretében visszatértek a korábban kiesett párosok is, továbbá egy extra táncprodukcióval készültek a korábbi évadok győztesei, azaz Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél is partnereikkel.

A zsűri szerepében megismert Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk a döntőben az adás során már nem pontozhatott, csupán véleményt mondhatott a táncokról. Ezután a műsorvezetők végre bejelentették, ki kapta a nézőktől a legtöbb szavazatot. A győztesnek járó trófeát végül szoros küzdelem után Krausz Gábor és Mikes Anna vehette át, és emelhette a magasba. A páros meghatódva fogadta az elismerést és a gratulációkat a győzelemhez és a közösen megtett útjukhoz.

Nézz tovább: imádják a rajongók Krausz Gáborék fotóját

Krausz Gábor és Mikes Anna összebújós fotójára záporoznak a lájkok az Instagramon.

„Mint egy igazi szerelmespár” - Krausz Gábor és Mikes Anna összebújós fotója tarol az Instán

Krausz Gábor és Mikes Anna összebújós fotójára záporoznak a lájkok az Instagramon.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük