Az ország népszerű sorozatsztárja volt – Most pincérként keresi a kenyerét

Damu Roland pincérként dolgozik, de most szerepet kapott egy darabban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Damu Roland évekig a Jóban Rosszban című sorozat egyik vezető színésze volt. A 2005 februárjában indult szappanoperában Várnagy Előd étterem-tulajdonost alakította, amíg a TV2 2011. január 12-ével meg nem szüntette szerződését. A kereskedelmi csatorna a bíróság ítélete miatt döntött így, amely alapján a sorozatsztár bántalmazás és erőszak miatt négy és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Damu Roland három év után, 2015 áprilisában szabadult. Tudta, hogy színészi karrierje már sosem lesz a régi, de azt nem gondolta volna, hogy ennyire nehezen boldogul. Az év elején azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy a vendéglátóiparban talált munkát, és hogy bízik benne, 2018-as az ő éve lesz, mert előkészületben van a harmadik könyve, amelynek bevétele már az ő markát fogja ütni, de a kötetről azóta se érkeztek hírek.

- Egy magyaros étteremben dolgozom konyhai kisegítőként. Kapok egy tisztességes fizetést, amiből ki tudom fizetni az albérletemet, a számláimat. Persze, korántsem értem magam utol – nyilatkozta idén januárban.

damu-roland-fb
Fotó: MTI/Marjai János

A Ripost most azt írja, a 44 éves Damu egy belvárosi étteremben dolgozik pincérként, ahol jól érzi magát, megtalálta a hangot kollégáival, a munkájával is elégedettek, ugyanakkor a színpadra is visszatért: az Édes Anna című musicalben játszik.

A darabot a 2012-ben alakult Budapesti Showszínház mutatta be, amely Facebook-oldalán fotókat is tett ki a szereplőkről - így Damu Rolandról is, aki a szereposztás szerint rendőrt alakít.

- Mindenkivel nagyon udvarias és kedves volt. A próbákra mindig felkészülten jött: hozta a száz százalékot. Nagyon precíz volt, sosem rontotta el a szöveget. Biztos vagyok benne, hogy kihozta magából a maximumot - nyilatkozta a lapnak Simon Boglárka, a darab egyik főszereplője.

Ezt is szeretjük