Elhunyt Damu Roland: a Jóban Rosszban egykori színésze 47 éves volt

A színész koronavírus miatt került kórházba, állapota folyamatosan romlott.

Damu Roland meghalt

Damu Roland már fiatal korában is gyakran játszott különböző színházakban, az ország azonban 2005-ben ismerte meg, amikor megkapta Várnagy Előd szerepét a TV2 napi szériájában, a Jóban Rosszban című kórházsorozatban.

A színésszel 2011-ben bontott szerződést a csatorna zűrös magánélete miatt, színészi pályája ezután megtört. 2019-ben a vendéglátásban helyezkedett el, a járványhelyzet miatt pedig ételkiszállítással kezdett foglalkozni.

47 évesen hunyt el Damu Roland

A színész egyik ismerőse nyilatkozott nemrég arról, hogy Damu Roland két oltás ellenére is elkapta a koronavírust, az állapota pedig olyan súlyos volt, hogy mélyaltatásban feküdt egy kórház intenzív osztályán. Épp a harmadik oltást készült felvenni, ám az állapota miatt ezt nem tudta már megtenni. Sokáig lélegeztetőgéppel próbálták életben tartani, de mivel erre nem reagált jól a szervezete, ezért műtüdős kezelést kapott.

Ma éjjel Damu Roland szervezete végül feladta a harcot, egyik ismerőse közölte halálhírét a közösségi oldalon, amit a színész családja is megerősített a Blikknek. Damu Roland 47 éves volt.

(Borítókép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük