A TV2 csinos műsorvezetője rengeteget fogyott - Látványos fotókat posztolt

Czippán Anett kezdi visszanyerni szülés előtti alakját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett már boldog kétgyerekes anyuka, első fia, Olivér 2011 júliusában, míg második gyermeke, Soma 2017 novemberében látta meg a napvilágot. Sok kismamához hasonlóan a TV2 csinos műsorvezetője is megküzdött a terhesség alatt felszedett kilókkal, azonban egy évvel a szülés óta sokat fogyott.

Még november végén posztolt Instagram-oldalára egy előtte-utána fotót. A bal oldali felvétel a szülés után egy hónappal készült róla, míg a jobb oldali friss kép. Jól látszik, hogy sokkal vékonyabb lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szülés után és egy hónapja! Holnap 13.05-kor Ripost!😀😀😀@isteneslaci #tv2

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

Rengeteget tesz azért, hogy visszanyerje szülés előtti alakját, sokat fut, emellett otthon is tornázik. Czippán Anett úgy véli, van egy kis szépséghibája még, ugyanis a szülés miatt szétnyílt a hasizma, erről nemrég a Ripostnak mesélt. Elmondta, azért, hogy újra elégedett legyen a hasával, speciális tornagyakorlatokat végez.

- Igenis vállaljuk fel, nem mindenkinek kockás a hasa szülés után - nyilatkozta a riportban.

A 34 éves sztár még a közösségi oldalára is kitesz olyan képeket, amelyek nem éppen a tökéletességet sugározzák. Az alábbi két fotó között egy perc telt el, míg a bal oldali fotón egyáltalán nem figyelt a testtartására, addig a másikon igen. A különbség eléggé látványosra sikerült, ezt a bátor dolgot nem sokan merték volna megtenni.

Nem ez volt az egyetlen húzása, a nyáron is posztolt egy képet, amelyen megmutatta a hasát, hogy ezzel is inspiráljon másokat arra, hogy ne szégyelljék a testüket csak azért, mert szülés után pár hónappal az nem nyerte vissza eredeti formáját.

"Sokat gondolkodtam, de nem érdekel, bevállalom! Igen, jól látjátok, nagy a hasam. Mindenki másképp reagál arra a bizonyos 9 hónapra. Van, aki szerencsés, van akinek nehezebb visszanyerni utána az alakját! Íme, ez az én testem most. Miért is osztom meg? Hogy erőt adjon másoknak, hogy erőt adjon nekem" - írta a kép alá.

Ezt is szeretjük