Duci kislány volt - Most ő az egyik legdögösebb magyar színésznő
Sári Évi a sport megszállottjává vált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sári Évit sokan még a Splash együttesből ismerik, ma viszont már elsősorban színésznőként tevékenykedik, a Madách, a Karinthy, illetve a Pesti Magyar Színházban is futnak darabjai, emellett a TV2 Sztárban Sztár című műsorában is szerepet kapott az ősszel. A 41 éves sztár csak úgy, mint pályája kezdetén, ma is bomba formában van, azonban rengeteg kemény munka van abban, hogy szép alakját megtartsa. Ráadásul kislányként még sokat küzdött a plusz kilókkal, ezt a Best magazinnak mesélte el.

Gyerekkorában eltiltották a sporttól veleszületett szívbetegsége miatt, felmentést kapott tornából, emiatt kislányként ducibb volt a társainál. Végül életmódot váltott, sikeresen lefogyott, így, mikor 2001-ben megismerhettük őt a Splash együttesben, már igazi bombázó volt. Ennek ellenére nagyon fél attól, hogy megint meghízik, ráadásul elég hízékony típus.

- Mivel alacsony vagyok, már két-három kiló is azonnal látszik rajtam. A hasam a gyenge pontom, akármennyit mozgok, soha nem lesz kockás. Talán, ha nagyon szigorúan odafigyelek az étkezésre, és tényleg minden kalóriát számolok, akkor sikerül, de nem tart sokáig. Amint eszem valamit, már el is tűnnek a kockák - vallotta be a lapnak.

Sári Évi rengeteget sportol, hogy formában tartsa magát.
Sári Évi rengeteget sportol, hogy formában tartsa magát.
Fotó: Facebook/Sári Évi

Azért, hogy jó formában tartsa magát, rengeteget sportol, az utóbbi fél évben már nemcsak az edzőteremben, hanem otthon is edz. Bevallása szerint azért is tesz neki jót a mozgás, mert nagyon izgulós típus, így viszont sikerül levezetnie a feszültséget.

- Volt olyan időszak az életemben, amikor annyira beleszerettem a spinningbe, hogy hetente négyszer-ötször is elmentem órára, ráadásul duplára. Az egyik edző rám szólt, ez így nem lesz jó - emlékezett vissza.

Ma már váltogatja a mozgásformákat, fut, jógázik vagy TRX-ezik. A szívbetegsége most sem múlt el, de rendszeresen jár vizsgálatokra.

Ezt is szeretjük