A TV2 műsorvezetője bikinis bombázó lett - Két gyerek után ilyen szexi Czippán Anett

Czippán Anett bikinis fotóját sokan dicsérték.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett egy héttel ezelőtt azzal került az újságok címlapjára, hogy görögországi családi nyaralásukat megkeserítette az ítéletidő, nem volt áram és víz, ezért vödörrel a tengerből kellett vinniük, hogy legalább a mosdót használni tudják. Végül találtak megfelelő szállást, és a tévés kiposztolt fotóján a kis vödör csak arra szolgált, hogy a fiaival játsszon. 

A 35 éves sztár bikinis fotójára érkeztek a bókok is, a kommentelők azt írták, a TV2 műsorvezetője bomba jól néz ki. 

Czippán Anett a gyerekei vödrével és a kényszerűségből mert vízzel.
Czippán Anett a gyerekei vödrével és a kényszerűségből mert vízzel.
Fotó: Facebook/Czippán Anett

Czippán Anett kétgyerekes anyuka. 2011 júliusában jött világra Olivér fia, új kapcsolatából pedig 2017 novemberében született meg Soma. Kilenc hónappal második gyermeke születése után, 2018 augusztusában megmutatta, hogy a várandósság és második kisfia születése hogyan változtatta meg a testét. 

"Sokat gondolkodtam, de nem érdekel, bevállalom! Igen, jól látjátok, nagy a hasam. Mindenki másképp reagál arra a bizonyos 9 hónapra. Van, aki szerencsés, van, akinek nehezebb visszanyerni utána az alakját! Íme, ez az én testem most. Miért is osztom meg? Hogy erőt adjon másoknak, hogy erőt adjon nekem! Ma elkezdtem visszarendezni magam! Lássuk, hogy sikerül! Ha valaki szeretne, társuljon! Segítsük egymást! Hajrá lányok!" – írta a bikinis fotójához, amire rengeteg komment érkezett. 

A tavaly augusztus elején posztolt bikinis fotója és a tegnap kitett képe.
A tavaly augusztus elején posztolt bikinis fotója és a tegnap kitett képe.
Fotó: Facebook/Czippán Anett

Sokan írták, hogy a nők többsége így néz ki a szülés után, ezen nincs mit szégyellni, sőt, dicséretes, hogy meg meri mutatni, és nem hamis képet fest az anyaságról, mint sok celeb. 

"Tényleg hihetetlen, hogy manapság már az a ritkaság, ha valaki be mer vállalni egy nem beállított/nem retusált képet szülés után! Természetes kellene, hogy legyen, hogy mindenki máshogy tökéletes! Biztos vagyok benne, hogy minden anyukának erőt és bátorságot adtál ezzel a fotóval."

"Én is csatlakozom Anett! :) Az első gyerkőcnél (5 éves) nagyon hamar lement a hasam. Most viszont egy éve, hogy szültem a második gyerkőcöt még mindig van hasam. Nagyon sokszor nincs önbizalmam mikor meglátok egy velem egykorú (25 éves) vagy fiatalabb lányokat és látom, hogy milyen csinosak. De utána belegondolok, hogy már nem akarok tökéletes testet, mert amit akartam azt megkaptam (két gyönyörű gyermeket)."

Dundika Spanyolországból posztolt bikinis képeket 

Majka tudja, hogy gyermeke anyjának is szüksége van egy kis csajos énidőre. Nemrég Spanyolországba szervezett Dundikának nyaralást. A kétgyerekes anyuka nagyon jól érzi magát a spanyol tengerparton a nővérével és a barátnőivel, több dögös, bikinis fotót is posztolt. A fotóit elnézve nem csoda, hogy a rapper bolondul a párja alakjáért is. 

Dundika szuperdögös, bikinis fotókon - Nem csoda, hogy Majka bolondul érte

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük