Terhes volt, amikor a párja megcsalta! A magyar műsorvezető nehéz időszakot élt át
Cifra Noémi terhesen élte át élete egyik nagy csalódását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czifra Noémi külsejét az utóbbi hónapokban számos kritika érte, a ValóVilág egykor dögös műsorvezetője sokak szerint csontsovánnyá fogyott.

A Nóci néven is ismert sztár fogyásáról és élete legnehezebb szakaszairól, többek között a megcsalásról is mesélt a Borsnak.

Terhes volt, amikor a párja megcsalta

Igencsak meglepődtek a nézők, amikor Nóci január közepén soványan és sápadtan jelent meg a Belevalóvilág 7 stúdiójában, de március közepén a Frizbiben Hajdú Péter is kritizálta a külsejét.

Az RTL Klub egykori műsorvezetője a Borsnak bevallotta, volt idő, amikor annyira lefogyott, hogy úgy nézett ki, mint egy utolsó stádiumos rákos, mindenki aggódott érte.

Szerinte csak az értheti meg, min ment keresztül, aki átélt hasonló megpróbáltatásokat, mint ő. Ezekből bőven kijutott neki: 20 évesen volt egy öngyilkossági kísérlete, ittas vezetés miatt vonták felelősségre.

Az anyaságot sem élhette át felhőtlenül. Akkori párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben ő a közös gyermeküket várta. Akkoriban hagyta abba a tévézést is, de nem bánja, hogy így alakult.

- Akkor éppen családot szerettem volna, csak mire megszültem a fiamat, egyedül voltam. Ennek pontosan így kellett történnie, enélkül ma nem lennék az az ember, aki most vagyok - mondta a bulvár napilapnak.

Nóci a születése óta egyedül neveli a kilencéves Zsombort, de a milliárdos apa anyagilag mindenben támogatja őket. Ennek köszönhetően az egykori tévésnek nem kellett munkahelyet keresnie, könyvírásra fordítja idejét, mesélte március elején a Story magazinnak.

"Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy ne dolgozzak, és felsőbbrendű dolgokkal foglalkozzak, mert jó embernek szültem gyereket, aki a különélésünk ellenére nagyvonalúan támogat minket. Így papírra vethetem a gondolataimat, hogy majd egy könyvben átadhassam ezt az óriási kincset mindazoknak, akik már elég érettek hozzá..." - nyilatkozta.

Fotó: Frizbi Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük