Gyönyörű táncosnő Czene Attila felesége - 10 éve imádja Petrát
Czene Attila és felesége egy tánciskolát is alapítottak.

czene-attila-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már 11 éve, hogy Czene Attila gyönyörű szerelmével megnyerte a Szombat Esti Láz első szériáját 2006-ban. Az olimpiai bajnok úszó nem sokkal az RTL Klub népszerű táncos műsora után el is jegyezte Bánhidi Petrát: egy aquapark vízesése alatt lepte meg a fehérarany, brillekkel díszített gyűrűvel kedvesét, aki boldogan mondott neki igent.

Esküvőjükre végül 2007-ben került sor, a 43 éves úszó pedig azóta is boldog házasságban él öt évvel fiatalabb feleségével, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola moderntánc-pedagógus szakán végzett. Azóta a Thália Színházban, a Radnóti Miklós Színházban és a Nemzeti Táncszínházban is láthattuk fellépni, de a tánc mellett koreográfusként is dolgozik.

Czene Attila és felesége, Bánhidi Petra.
Czene Attila és felesége, Bánhidi Petra.
Fotó: Promontor Televízió

A házaspárral a XXII. kerületi Promontor Televízió készített egy kettős interjút, akik ugyan nem Nagytétényben laknak, de rendkívül szoros a kapcsolatuk a kerület ezen részével, hiszen itt működik a Czene-Bánhidi Petra Passe Tánccsoportjuk is, ahol modern kortárs tánc és klasszikus balettet oktatása zajlik gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

- Megmondom őszintén, én többet tanultam táncolni, mint amennyit Petra úszni, azért ezt bevallhatjuk - mondta nevetve Czene Attila, aki ugyanúgy bolondul feleségéért, mint a megismerkedésük idején.

Ezt is szeretjük