Curtis bevallotta - Ilyen most a viszonya Majkával
Curtis és Majka kibékültek egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hazai sztárvilág egyik legnagyobb botránya 2018-ban egyértelműen Majka és Curtis különválása volt. Tavaly augusztusban Majka a Szegedi Ifjúsági Napok alatt a színpadon, majd a közösségi oldalán jelentette be, hogy különválnak az útjaik jó barátjával. Ezt a nehéz döntést akkor azért hozta meg, mert Curtis drogfüggő volt akkoriban. A rapper ezután kijelentette, hogy Majka nem a barátja, mivel úgy érezte, elárulta őt.

Tavaly óta sok változás történt, Curtis januárban bevonult egy hathetes elvonóra, majd újra a magyar zenei élet részese lett. Dalokat írt, áprilisban megjelent A legismertebb senki című EP-albuma, ami nagy siker lett a rajongói körében, a nyáron rengeteg fellépése is volt. Nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is rendeződött, megházasodott, augusztusban pedig megszületett kisfia, Doni. A harmincéves sztár a Borsnak árulta el, hogy a felesége és kisfia tartotta benne az erőt, hogy talpra tudjon állni. Az apaság teljesen megváltoztatta az életét, aminek középpontjában egyértelműen a családja és a pici áll.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚽️⚽️⚽️⚽️

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Majka is szóba került az interjú során, elismerte, igaza volt akkoriban zenésztársának, ennek ellenére szerinte nem ország-világ előtt kellett volna kiteregetni, hogy milyen démonokkal is küzd ő valójában.

- A barátom, szeretem, de a mai napig elítélem azt, amit tett, mert - meglehet, kellett ez a löket, hogy észbe kapjak - mindez komoly dolgokat vonhatott volna maga után, hiszen illegális dolgot műveltem. Bűncselekményt követtem el, amiért a rendőrségen is felelhettem volna - vallotta be a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lav♥️♥️ Thx

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Curtis hozzátette, azóta már megbocsátott Majkának, újra jóban vannak egymással, például most közös focit szerveznek.

- Majka még nem látta a fiam, de mindennap küldök neki képeket, videókat, úgyhogy naprakész Doniból. A találkozás is hamarosan meglesz, csak betegség nehezítette a dolgokat. És nem tartom kizártnak, hogy egyszer nem csak magánéletben rendeződünk - tette hozzá.

Majka és nagyobbik fia így hasonlítanak egymásra

Majka fiai közül míg a kisebbik, Olivér inkább édesanyjára, addig a nagyobbik, Marián rá hasonlít.

Ezt is szeretjük