Curtis először hallani sem akart arról, hogy kibéküljön Majkával - Ezért enyhült meg
Curtis felesége, Kriszti nyilatkozott férje és Majka barátságáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Curtis számára a 2018-as év nem volt a legkönnyebb, tavaly augusztusban különváltak az útjaik, ráadásul a barátságuk is megromlott. Ennek fő oka az volt, hogy Curtis drogproblémákkal küzdött. Miután a TV2 sztárja a nyilvánosság előtt teregette ki a szennyest, a rapper nagyon megharagudott rá, ki is jelentette, hogy Majka nem a barátja. Idén októberben fordult a kocka, hiszen kibékültek, és most már újra együtt járnak fellépni.

Az elmúlt egy évben Kriszti, Curtis felesége mindenben támogatta párját, ráadásul az újdonsült anyuka pontosan tudta, mi zajlik a színfalak mögött. A Best magazinnak elmesélte, hogy derült égből villámcsapásként érte őket a hír, amikor Majka a szegedi koncertjén bejelentette a különválás hírét. Curtis úgy érezte, tőrbe csalta a barátja, egy darabig nem is volt biztos senkiben sem. Nagyon bántották őt a történtek, persze tisztában volt a hibáival, végül az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor már Kriszti is bejelentette, otthagyja párját, ha nem változtat. Ekkor, 2019 januárjában vonult be a zenész az elvonóra.

- Amíg Ati elvonón volt, Peti sokszor érdeklődött a hogyléte felől. Akkor vetettem fel először, hogy beszéljenek egymással, amikor hazajött a terápiáról. Eleinte hallani sem akart róla, de láttam rajta, neki is hiányzik a barátja, a közös bulik. Nem volt jó passzban egyébként, úgy jött haza, hogy semmit sem tudott biztosra - magyarázta Kriszti.

Később beindult a szekér Curtis számára, egyre több fellépése lett, illetve A legismertebb senki címre hallgató EP-je is nagy sikert aratott a rajongói körében. Közben a haragja is elszállt, így megenyhült, és felhívta Majkát.

Inkább üzenetben kommunikáltak, zenéket küldözgettek egymásnak, majd nyitottá váltak arra is, hogy találkozzanak. Kriszti nagyon drukkolt, hogy férje és Majka kibéküljenek végre.

Curtis október 24-én, egy interjúban vallotta be, hogy Majkával rendezte a viszonyát a magánéletben, és nem tartja kizártnak, hogy a jövőben együtt zenélnek majd, a cikk megjelenése után a népszerű műsorvezető és rapper az Instagramon jelentette be, hogy mostantól újra együtt lépnek fel. November 3-án már a Sztárban Sztár leszek! színpadán adtak elő egy közös dalt, akkor Majka így nyilatkozott a kibékülésükről:

- Azt azért tudjuk nagyon jól, hogy az ember még huszonévesen szeret haragot tartani, vagy egy kicsit azt gondolja, hogy neki van a leghosszabb a városban. A lényeg az, hogy mi soha nem voltunk olyan rosszban, mint az emberek gondolják. Mindenkinek vannak olyan állomásai az életben szerintem, mint az Atinak. Csak valakinél ezt tudják az emberek, mert kikerül az újságok címlapjára, valakinél meg nem tudják. Én azt gondolom, hogy túl vagyunk egy olyan időszakon, amit most már közösen kell átélni együtt.

Majka nagyobbik fia tiszta apja

Marián le sem tagadhatná híres édesapját, képes összeállításunkban megnézheted, hogy hasonlít a kisfiú Majkára.

Ezt is szeretjük