Curtis kisfia tiszta apja: a huncut Doni fotóival téged is az ujja köré csavar
Curtis elbűvölő képeken mutatja meg követőinek egyéves kisfiát az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Curtis 2019. augusztus 4-én lett édesapa. Az énekes azóta gyakran mutatja meg csemetéjét követőinek az Instagram-oldalán, akik imádják nézegetni a cuki felvételeket Doniról: hol hatalmas napszemüveggel az arcán, hol menő motoron ülve, máskor tetőtől talpig maszatosan láthatják a kis gézengúzt.

Az előadó és csemetéje közös képei alatt gyakran olvasható hozzászólás, hogy „ez a gyerek tiszta apja!" - a hasonlóság valóban tagadhatatlan, Doni épp olyan csibészesen néz a kamerába, ahogy apukája szokott, valamint fejformáját és mosolyát is tőle örökölte.

Curtis és kisfia, Doni

A 31 éves sztár le sem tagadhatná, mennyire odavan a kisfiáért: a fotók melletti leírásban mindig hangot ad annak, hogy Doni a szeme fénye, valamint ő testesíti meg számára a békét az életében. Amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy úgy nő, mint a gomba. Igazi kis fenegyerek: huncut vigyorával mindenkit az ujja köré csavar.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Curtis kisfia, valamint azt is láthatod, hogy már most igazi kis csibész.

Ezt is szeretjük