Curtis kisfia tiszta apja: a huncut Doni fotóival téged is az ujja köré csavar
Curtis elbűvölő képeken mutatja meg követőinek egyéves kisfiát az Instagramon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Curtis 2019. augusztus 4-én lett édesapa. Az énekes azóta gyakran mutatja meg csemetéjét követőinek az Instagram-oldalán, akik imádják nézegetni a cuki felvételeket Doniról: hol hatalmas napszemüveggel az arcán, hol menő motoron ülve, máskor tetőtől talpig maszatosan láthatják a kis gézengúzt.

Az előadó és csemetéje közös képei alatt gyakran olvasható hozzászólás, hogy „ez a gyerek tiszta apja!" - a hasonlóság valóban tagadhatatlan, Doni épp olyan csibészesen néz a kamerába, ahogy apukája szokott, valamint fejformáját és mosolyát is tőle örökölte.

Curtis és kisfia, Doni

A 31 éves sztár le sem tagadhatná, mennyire odavan a kisfiáért: a fotók melletti leírásban mindig hangot ad annak, hogy Doni a szeme fénye, valamint ő testesíti meg számára a békét az életében. Amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy úgy nő, mint a gomba. Igazi kis fenegyerek: huncut vigyorával mindenkit az ujja köré csavar.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Curtis kisfia, valamint azt is láthatod, hogy már most igazi kis csibész.

Ezt is szeretjük