Csuti és Szorcsik Viki kapcsolatáról lehullt a lepel: a színésznő árulta el, mi van köztük

Csutiról és Szorcsik Vikiről hónapok óta pletykálják, hogy együtt vannak. Eddig csak spekulálni lehetett arról, valóban szerelmesek-e.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csuti és Szorcsik Viki kapcsolatáról hónapok óta keringenek a pletykák. Az üzletember augusztus végén szakított, ezután nem sokkal indultak be a találgatások, milyen szálak fűzik a Jóban Rosszban egykori sztárjához.

A rajongók eddig csak találgathatták, tényleg együtt vannak-e. Szeptember végén mindketten Bécsből jelentkeztek be, Csuti egy napszemüveges képet rakott ki magáról az Instagram-sztorijában, a lencséje visszatükröződésében pedig sokan egyértelműen látni vélték, hogy a szőke színésznő fotózta le.

Csuti és Szorcsik Viki

Pár nappal ezelőtt új fejlemények láttak napvilágot a kapcsolatról, felmerült, hogy ugyan együtt voltak, már véget is ért a románcuk. 

csut.png
Fotó: TV2/Mokka

Szorcsik Viki először beszélt arról, igazából mi van köztük, elárulta, igaz, tényleg egy párt alkotnak, és szó sincs szakításról. Arról is beszélt, milyen fázisban van most a szerelmük.

- Ismerkedünk továbbra is. Engem erről nem kérdezett meg senki, ahogy arról sem, igaz-e, hogy együtt vagyunk - kezdte a Borsnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Ami nem baj, mert a magánéletem igazából csak rám tartozik. Őszinte ember vagyok, a kapcsolatunkat nem titkoltam soha, megjelentünk már együtt is, de nem tartom elsődlegesnek, hogy ezzel szerepeljek a sajtóban, azt inkább meghagyom másnak. Nem szeretek kapkodni, soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő.

szorcsik
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg. Egy tévés munka hozta össze őket, a Farm VIP forgatásán ismerkedtek meg, a kölcsönös szimpátia már akkor egyértelmű volt.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita

Deutsch Anita 2001-ben, 27 évesen került be az RTL Klub sikersorozatába, a Barátok köztbe, ő volt Szilágyi Andrea megformálója. Ekkor ismerkedett meg a nála nyolc évvel fiatalabb Kinizsi Ottóval, aki 1999-től Balassa Imit játszotta a telenovellában. Akkoriban az egész világ ellenük volt, sem a nyilvánosság, sem a családjuk és a barátaik nem akarták elhinni, működhet egy házasság ekkora korkülönbséggel.  

Ezt is szeretjük