Csuti ebben a hatalmas kertes házban él: Szorcsik Viki sajnálta, mit hagyott ott

Csuti kétszintes, kertes háza kívülről nézve gyerekparadicsom, belül minimalista, letisztult álomotthon.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elindult az új Hal a tortán harmadik évada, melynek első hetén Csuti, Szorcsik Viki, Kelemen Anna, Gáspár Virág és Kökény Attila vendégelték meg egymást. Csutin gyönyörű otthonában szolgálta fel az általa készített vacsorát.

A Szigetszentmiklóson található kertes ház küszöbét át sem kell lépni ahhoz, hogy tudja az ember, ez a gyerekek paradicsoma. A kertkapun belépve rögtön ki lehet szúrni a kertben álló játszóteret, és a szobák mindegyikében találhatunk párat Medox és Nina játékaiból.

Csuti otthona

Az ingatlan berendezésére a minimalista stílus illik leginkább. A letisztult terek, dizájner dekorációs elemek, hófehér konyhabútor és az üvegfalú lépcső is arról árulkodik, tulajdonosa a visszafogott eleganciát kedveli. 

Az üzletember vendégeit is lenyűgözte, milyen szép helyen lakik, de volt valaki közülük, akire nem hatott az újdonság varázsával a ház: Szorcsik Viki többször járt ott korábban, míg tartott a románcuk a házigazdával. Nem is titkolta, mikor belépett az ajtón, megrohanták az emlékek.

- Felsejlettek az emlékek, hogy mit hagytam itt! Miből maradok ki a továbbiakban - jegyezte meg a színfalak mögötti kis videóban.

Képgalériánkból megtudhatod, miért mondta ezeket a színésznő. Szobáról szobára mutatjuk meg Csuti kertes házát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nézd meg Tóth Gabi otthonát is!

Tóth Gabi megmutatta, új, szentendrei otthonukban milyen szépen berendezték a tágas és világos nappalit, ahonnan egy impozáns fa lépcsősor fut az emeletre.

Cover-fotó: Super TV2/Hal a tortán

Ezt is szeretjük