Szerelem első látásra - Csuja Imre fejét így csavarta el fiatal kolléganője
Csuja Imrét azonnal elbűvölte a fekete hajú, miniruhás lány.

nagykep?cikkid=163815&kep=csi-3-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imre több mint 30 éve él boldog házasságban feleségével, Árvay Zsuzsanna szinkronrendezővel. Az Egy rém rendes család Al Bundyjának szinkronhangja a feleségét is a szinkronnak köszönheti, hiszen évtizedekkel ezelőtt a stúdióban ismerkedtek meg - persze akkor még egyikük sem sejtette a találkozás jelentőségét.

A népszerű Üvegtigris-filmek Csokija így idézte fel az esetet a Feminának, amikor első pillantásra elbűvölte az akkor még ismeretlen, göndör, fekete hajú, miniruhás, gyönyörű és csinos lány:

- Simó Sándorral forgattam főiskolás koromban még a nyolcvanas évek elején a Viadukt című filmet Matuska Szilveszterről. Egy katonatisztet alakítottam benne, volt vagy összesen két mondatom, ráadásul azok is angolul, a filmet pedig utószinkronizálták. Ezért mentem be akkor a stúdióba, amikor hirtelen egy göndör, fekete hajú, miniruhás, gyönyörű és csinos lány libegett be a pótszövegemmel. Ő volt Árvay Zsuzsa, aki éppen ennek a filmnek volt a vágóasszisztens-gyakornoka - én 23 éves lehettem, Zsuzsi meg 20 - mesélte a Feminának Csuja Imre.

- Akkor és ott összevillant a szemünk, de aztán még sokáig nem futottunk össze. Végül egy közös barátunk buliján, az István, a király királydombi felvétele után jöttünk össze. Ott találkoztunk újra, szilveszterkor pedig már egy párt alkottunk. Azóta is imádom őt - tette hozzá Csuja Imre a Feminának adott interjújában.

Azt, hogy szerinte mi a boldog és hosszú házasság titka, szintén megosztotta velünk Csuja Imre:

- Hogy figyelni kell a másikra. Zsuzsi nemcsak egy házastárs, nemcsak egy feleség, hanem a legjobb barátom is, és persze kivételes a humora. Én Rák vagyok, ő meg Bika, könnyen lehet, hogy ez a párosítás is sokat számít.

Csuja Imrének és Árvay Zsuzsannának három közös gyermeke született. Fanni lányuk 1987-ben látta meg a napvilágot, és belőle is színész, illetve szinkronhang lett. Gyermekei mostanáig három unokával ajándékozták meg: Annával, Marcival és Matyival.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük