Már 2 gyerkőc mamája Csótó Klára, a Szeress most! tinije
Exkluzív fotók
Csótó Klára, a Szeress most! főszereplője még nincs 30, de már két gyönyörű kisfia van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A természetes szépségű Csótó Klárát az RTL KLubon futó Szeress most! című sorozatból ismerhetjük, melyben a két férfi között őrlődő, a sorozat kezdetekor 19 éves Konrád Alexát keltette életre.

Mintha csak a srácok nővére lenne a csinos anyuka

A korábban modellként is dolgozó, 29 éves színésznő fiatalsága ellenére már kétszeres anya, mindennapjait mostanában két gyönyörű kisfia tölti ki.

Fiatalon szült

A forgatások 2004 nyarán fejeződtek be, befektetésekkel foglalkozó üzletember kedvesével pedig úgy gondolták, épp itt az ideje a családalapításnak. Összeházasodtak, alig egy évvel később pedig megszületett első gyermekük, Ádám - Klára ekkor 25 éves volt.

Ádámnak nem kellett sokáig várnia a kistestvérre, 2007 októberében újabb kisfiúval, Olivérrel bővült a család. Csótó Klára élete nagyot fordult tehát a sorozat óta, a nap 24 órájában a családanya szerepét játssza.

Bár a médiától visszavonultan él, a Femina megkeresését nagyon kedvesen fogadta, készségesen mesélt mindennapjairól.

Pontos napirendet követ

- Tudom, hogy viszonylag fiatalon szültem, de nagyon jó érzéssel tölt el, hogy még 30 éves sem vagyok, és már két ekkora gyerekem van. A legnagyobb öröm a napjaimban, ha a fiúk megölelik egymást, és látom rajtuk, mennyire örülnek egymásnak - mesélte fiairól.

Annak ellenére, hogy otthon van, a fiatal anyuka napjai pörgősen telnek. Fontosnak tartja a rendszerességet, ezért figyel arra, hogy a gyerekek napirendje ne csússzon.

- A szabadidőmet - amit szakítok magamnak -, elsősorban sportolással és idegennyelv-tanulással töltöm, emellett nagyon megszerettem főzni - mára már ez is a kikapcsolódás egyik formája lett a mindennapjaimban - nyilatkozta.

Kisebbik fia most kétéves, így az ősszel már ő is oviba megy, az egykori sorozatsztár pedig azon gondolkodik, milyen új feladattal foglalkozhatna majd a gyereknevelés mellett. Két diplomával remélhetőleg nem lesznek elhelyezkedési gondjai, ha arra kerül a sor.
Ezt is szeretjük