Fotók! Török milliomos felesége lett a magyar színésznő! Elárulta, hogyan ismerte meg
Csősz Boglárka párjáról és isztambuli életéről mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Boglárka modellként, majd a 2003-as Apám beájulna című filmnek köszönhetően színésznőként lett ismert: a filmben ő alakította Szarka - Gáspár Kata - szőke, szexbomba barátnőjét, Barbit.

Azt kevesen tudják, hogy a 30 éves sztár egy török milliomos mellett találta meg a boldogságot, és évek óta Isztambulban él.

Török milliomoshoz ment feleségül

Két év után 2010 szeptemberében nagy pompa közepette vette feleségül Burak Talu. Az építési vállalkozóval a török főváros egyik szórakozóhelyén ismerkedtek meg.

A találkozásról a Duna TV  szerdai műsorában mesélt: a közmédia ekkor tartott Vendégségben Törökország címmel tematikus napot, és többek között Csősz Boglárka otthonába is ellátogatott a stáb.

Későbbi férjének az szúrt szemet, hogy egy nem török kinézetű lány olyan jól hastáncol, mintha török volna. Szerette volna megkapni a magyar szépség számát, de elsőre nem járt sikerrel.

- Azt mondtam neki, hogy ha találkoznunk kell, akkor biztosan megtörténik. Úgy három órán keresztül csak beszélgettünk, és hirtelen azt mondta nekem: te vagy az a lány, akit feleségül vennék. Azt válaszoltam, hogy ne haragudj, ezt már elég sokan mondták, jöttek is már páran gyűrűvel, de ez nem fog menni. Akkor csak annyit mondott nekem: lehet, hogy a te részedről nem, de nekem még nem volt soha senki, akinek ezt mondtam volna - elevenítette fel a találkozást.

A férfi barátai közül is sokan próbáltak közeledni felé, de végül mégis Burak Talu lett az, aki meghódította a szívét.

Szigorú szabályokhoz alkalmazkodott

A korábban modellként is foglalkoztatott Csősz Bogi Törökországban már csak üzletasszonyként és színésznőként dolgozik. Októberben az Antalya Filmfesztiválról posztolt fotókat.

Csősz Bogi évek óta Törökországban él, és szigorú szabályokhoz kellett alkalmazkodnia. Nyitott európai nőként a legnehezebben azt szokta meg, hogy nem elegyedhet szóba bárhol bárkivel.  

- A magyaroknál nincs abból baj, ha egy nő átveszi a szót, és elkezd mindenkivel beszélgetni, fél órán keresztül csak ő beszél. Ez nincs meg az ő társadalmukban. Sokszor előfordult, hogy miután hazaértünk, ezen vitatkoztunk. Én nem is gondoltam, hogy bármi gond lenne, de ő nagyon rossznéven vette, hogy férfiakkal beszélgettem - mesélte.

Azt is elárulta, kétli, hogy a török nők közül igazi barátnői lesznek, még a férje testvéreivel sem tud bensőségesen beszélgetni.

- Soha nem nyílnak meg lelkileg, nem mondják el azt, otthon milyen gondjaik vannak. Soha nem beszélnek erről. Annyira felületes az egész társadalom, hogy maximum arról fognak beszélni, hogy ma mit vásároltál, vagy milyen márkás cipőt vagy táskát vettél. Ez borzasztóan zavar, és nagyon fáraszt.

Facebook/Boglárka Csősz

Ezt is szeretjük