Csősz Bogi új frizurája szuperszexi - Felismered a megváltozott külsővel?
Odáig vannak a rajongók Csősz Bogi új frizurájáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi hosszú, egyenes haja szinte már a védjegyévé vált, azonban most úgy döntött, hogy egy kis változtatást vet be, ezért begöndöríttette a haját. Az új frizurájának köszönhetően most még dögösebbé vált.

Új frizurával hódít Csősz Bogi

A Feleségek luxuskivitelben sztárja meglepett ma mindenkit , amikor új külsejével belépett a Reggeli című műsor stúdiójába. Ezt természetesen a műsorvezetők sem hagyhatták szó nélkül, Peller Mariann meg is dicsérte, hogy mennyire jó az új haja.

Jó reggelt @rtlreggeli! Nézzetek!😘 #jóreggeltmagyarország #studio #interview #hungarianchannel #rtl #startingsoon

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

Természetesen nemcsak a tévénézők, hanem az Instagramot használók is szembesülhettek Csősz Bogi szexi frizurájával. A rajongói nem győzték dicsérni az új külsőt. "Nagyon jól áll a göndör haj, Bogi, viseld többször így", "szuper a hajad" - írták neki a kommentelők. Valaki még azt is megkérdezte, milyen eszközzel készítették el a frizurát, erre a luxusfeleség haját készítő fodrász odaírta, hogy kúpvasat használt.

Csősz Boginak általában csak lazán loknis a haja, csakúgy, mint ezen a képen.

De előfordul, hogy befonja, lófarokba vagy kontyba köti, esetleg kiegyenesítve viseli.

Csősz Bogi férjét ostromolják a nők

A Feleségek luxuskivitelben című műsornak köszönhetően nemcsak Csősz Bogi, hanem török milliárdos férje is kisebb népszerűségre tett szert hazánkban. Burak Talu rengeteg szerelmes levelet kap a magyar nőktől. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Csősz Bogi férje.

Ezt is szeretjük