Csősz Bogi élete sem volt mindig fenékig tejfel - Házassága első éveit megszenvedte
Csősz Bogi Tatár Csillának vallotta be, miért volt nehéz beilleszkednie férje társasági körébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogit az Apám beájulna című filmben ismerhettük meg 2003-ban, később sokáig modellkedett, ám az élete gyökeresen megváltozott, amikor 2008-ban megismerkedett a török milliárdos Burak Taluval, akivel 2010-ben házasodtak össze. Mivel Burak Talu üzletemberként a felső tízezer tagja volt, az erdélyi kisvárosból származó szépség egyik pillanatról a másikra elit körbe került. Ám nem annyira könnyű ehhez a világhoz alkalmazkodni, emiatt a Feleségek luxuskivitelben sztárjának élete házassága első éveiben nem volt annyira egyszerű, ahogy azt egyébként sokan feltételezik. 

A 35 éves sztár Tatár Csilla YouTube-on futó beszélgetős műsorában, a Tatár Csilla34 egyik részében elmondta, hogy a hirtelen jött jólét és gazdagság valahol megterheli az embert, és, bár a férje és közte minden rendben volt, néha rosszul érezte magát.

- Az első másfél év számomra kicsit depressziós volt, mert azt éreztem, hogy egy szigeten vagyok, és mindenkinek elvárása van felém. Ez csak egy érzés volt persze, hogy mindennek meg kell felelnem, és már nem bírom a terhet - kezdett bele.

csősz-bogi-tatár-csilla
Fotó: YouTube/Tatár Csilla

Elmondta, a vagyonnal járó felelősségbe is idő volt beletanulnia. Törökországban a nőknek nagyon kemény kötelezettségeik vannak, egyfajta hostess-ként tevékenykednek a férjük oldalán.

- A legjobb vacsorákat kell adniuk, a legjobban meg kell felelniük a férjük politikai vagy gazdasági eseményein, okosan kell viselkedniük, soha nem mondhatnak olyan dolgokat, amivel megbánthatnak másokat, vagy elárulhatnak bizonyos családi, üzleti titkokat - viszont mindenről tudnak. Az elején, amíg megszoktam ennek a társadalmi rétegnek a komoly szabályozását, az nehéz volt - magyarázta.

Nem értette sokáig, hogyan tud sok török nő így élni, hiszen mindig is a szabad vélemény kimondásában hitt. Mára rájött, néha bölcsebb dolog hallgatni. Amikor például politikusokkal vacsoráztak együtt, eleinte dilemmában volt, hogy ő is becsatlakozzon a beszélgetésbe, vagy hagyja a férfiakat társalogni, de ezt mára leküzdötte, és bevallása szerint egyenrangú partnerként kezelik őt egy-egy beszélgetés során. Természetesen a világpolitikai eseményeket rendszeresen követi, már egész kislány korában nagyon érdeklődő személyiség volt, rengeteget olvasott, ez a nyitottsága pedig előnyére vált.

Fotókon Csősz Bogi török milliárdos férje

Csősz Bogi és Burak Talu több mint tíz éve imádják egymást. Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár közös fotóit.

Ezt is szeretjük