Csősz Bogi meglepő dolgot árult el a házasságáról - Emiatt nem akar gyereket
Csősz Bogi Peller Mariann-nak vallotta be, miért nem akar gyereket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi és török, milliárdos férje, Burak Talu már tíz éve alkotnak egy párt, a boldogító igent 2010-ben mondták ki. A szerelmesek nagyon boldog kapcsolatban élnek, bár, mivel Burak rengeteg időt tölt külföldön, nem tudnak a nap 24 órájában együtt lenni. Természetesen, mint minden házaspár, ők is megkapták már a nagy kérdést másoktól, hogy mikor jön a baba, egyelőre mégsem terveznek közös gyereket, a Feleségek luxuskivitelben sztárja a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című beszélgetős műsorban vallotta be ennek okát Peller Mariann-nak.

Csősz Bogi bevallása szerint a gyerekkérdésről sosem beszélgetnek a férjével. Szerinte a nőknek megvan arra a képességük, hogy megérezzék a párjukon, akar-e már gyereket, emellett, amikor a felnőttek közelében gyerekek vannak, rögtön rá van írva azok arcára a vágyakozás, akik már terveznek gyerkőcöt. Ő viszont úgy látja, Burak egyáltalán nem áll készen az apaságra.

- Én nem láttam azt még rajta, hogy megilletődne egy kisgyerek vagy egy kisbaba láttán. Én úgyszintén úgy voltam vele, hogy ezt nem kell egyelőre forszírozni - vallotta be a műsorban.

Csősz Bogi és férje, Burak Talu.
Csősz Bogi és férje, Burak Talu.
Fotó: Instagram/Csősz Boglárka

Hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy sosem akarna gyereket szülni, szerinte egyszer neki is eljön az a pillanat, amikor már a családbővítésen fog gondolkodni.

- Én sosem úgy álltam hozzá, hogy szeretnék gyereket. Nekem a baba is egy projekt, egy terv: létre kell hozni, meg kell álmodni. Azt gondolom, egy nőnek fel kell testben, lélekben készülni rá, nem azt jelenti, hogy "na jó, szeretnék gyereket, akkor csináljunk". Én azt is átgondolom, nekem hogyan örülne egy gyerek, bizonyos dolgaimat el tudná-e fogadni - magyarázta a 34 éves sztár, aki hangsúlyozta, ha valaha is eldönti, hogy belevág a babaprojektbe, akkor onnan nem lesz visszaút a számára.

csősz-bogi-gyerek
Fotó: Instagram/Csősz Bogi

Csősz Bogi egyébként teljesen elfogadja azokat az embereket, akik sosem akarnak gyermeket, még 2018 novemberében az Instagram stories-on keresztül fejtette ki erről a véleményét.

"Sokan "funkció" gyereket vállalnak, mert a férjem akarta, a társadalom akarta, mert mentettem a házasságot, mert kicsúszok a korból, stb. Nem kötelező szülni, ezt kellene már végre elfogadni! Túlnépesedett a Föld, és még mindig ezt szajkózzuk! Egyébként minél kisebb egy ország, az egyénre eső jövedelem annál nagyobb! Egészségesebb társadalomra van szükség! Legyen teljesen normális, hogy egyes nők nem szülnek, gyerek nélkül is teljes és boldog életet élhetnek" - fogalmazott.

Ezt is szeretjük