A magyar színésznő és 22 évvel fiatalabb kollégája között lángol a szerelem
Janza Kata őszintén vallott a Pesák Ádámmal való kapcsolatáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata és a nála 22 évvel fiatalabb színész kollégája, Pesák Ádám 2016 őszén vállalta fel, hogy egy párt alkotnak. Bár sokan nem hittek a szerelmükben, 2017 elején mégis összeköltöztek, és sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben köztük. 2018 tavaszán robbant a hír, miszerint szakítottak, Janza Kata még egy közleményt is kiadott, amelyben különválásuk okaként azt nevezte meg, hogy mind a ketten más életszakaszban járnak. Végül a pár nem bírta egymás nélkül, két hónap után kibékültek egymással. A sztárpár most őszintén vallott arról a Hot! magazinnak, mennyiben lett más a kapcsolatuk.

Megváltozott a kapcsolatuk minősége

A 46 éves színésznő és jóval fiatalabb párja között csak úgy dúl a szerelem, emellett a legjobb barátok, amióta összesodorta őket az élet, képesek akár egész éjszakákat átbeszélgetni és átnevetni. Ebből kiindulva nem is csoda, hogy visszataláltak egymáshoz, azonban ennek a környezetükben nem mindenki örült. Bennük mindenesetre már nincs bizonyítási vágy.

- Aki elhiszi, hogy boldogok vagyunk, az elhiszi, aki meg nem, az nem. Nem fogjuk erőltetni, hogy más ezt elfogadja! (...) Másnak nem mindennapi, ha együtt vagyunk, de számunkra az a normális, ha igen - magyarázta a hetilapnak Janza Kata.

A kapcsolatuk a kibékülésük óta teljesen más lett, a mosolyszünetből megtanulták, hogy a kommunikációnál nincs fontosabb, még akkor is muszáj őszintének lenni, ha a másik fél megsértődik.

- Másodjára már más minőségű a kapcsolatunk, érettebb. Jobban megbecsüljük egymást, és a lehető legtöbb minőségi időt együtt töltjük. Sokkal intenzívebb a kapcsolatunk - mondta Pesák Ádám.

Bár nagyon elfoglaltak a munkájuk miatt, gondosan megtervezik, mikor tudnak együtt lenni. Ez persze, nehéz, de mind a ketten komolyan veszik a hivatásukat. Azonban, ha van egy szabad estéjük, akkor ők a legboldogabbak a világon.

Pesák Ádám azt is hozzátette, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol a színésznő két gyermekével, a 20 éves Jankával és a 11 éves Samuval. Elmondta, nem erőltette rá magát a családra, ez a módszer pedig be is vált, hiszen mind a ketten elfogadták őt.

Ezt is szeretjük