Távozott a Barátok közt egyik főszereplője - Ezért kérte, hogy írják ki a sorozatból
Csórics Balázs ezért akart kiszállni a Barátok köztből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt rajongói szomorúan fogadták, hogy Csórics Balázs négy és fél év után, július 13-án - péntek 13-án! - kiszállt a sorozatból. Vida Rudit alakította, aki a történet szerint életét vesztette: dulakodás közben egy hajóról a vízbe zuhant, és már nem tudták megmenteni. Sokan írták a produkció közösségi oldalán, hogy Rudi volt a kedvenc szereplőjük, nagyon fog nekik hiányozni, és sajnálják, hogy, amikor végre a szerelmi élete is úgy tűnt, jól alakul, véget ért az élete. A 33 éves színész az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, szerette játszani Rudi karakterét, és jólesik neki a sok üzenet, melyeket a nézőktől kapott, de sajnálni nem kell, mert ő kérte, hogy írják ki a sikersorozatból. A Barátok közt Vida Rudiját azért írták ki a sorozatból, mert az őt alakító színész négy és fél év után ezt kérte. 

Csórics Balázs eredetileg csak epizódszereplő lett volna, három napra tervezték vele a forgatást, de végül főszereplő lett belőle. Sokat tanult a forgatás során: több kamerával dolgozni, megtanulni a beállításokat, a szöveget. 

csorics-balazs
Fotó: RTL Klub/Barátok közt/Klinszky Gábor, Nagy Botond

- Ez az egész az én döntésem és az én kérésem volt, és odabent sem örültek túlzottan ennek a dolognak. Minden este ott vagy a képernyőn, de az egész ország Vida Rudit ismeri, de én szeretném megmutatni, ki ez a Csórics Balázs. A kettő meglehetősen nehéz parallel, most ennek a lehetőségeit keresem, hogy megmutassam, én ki vagyok, én mit tudok - mesélte a csatorna reggeli műsorában. 

Azt is elárulta, hogy négy évvel ezelőtt kezdett aktívan dolgozni magán, és az önismeret útjára lépni. 

Azt hiszem, nem lett kevesebb hülyeségem, viszont sokkal jobb viszonyban vagyok a hülyeségeimmel. 

Mostanra sok mindenre rájött. Például arra, hogy, ha valami nem sikerült, akkor abban csakis ő volt a hibás, felesleges volt másokra mutogatnia, ezzel nem jutott előrébb. 

Ezt is szeretjük