Zavarba hozták! Kínos fotók készültek a magyar műsorvezetőről
Csonka Andrást kisgatyában kapták lencsevégre a szemfüles fotósok nyaralás közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka Andrást kínos helyzetbe hozták a lesifotósok, ugyanis életének egy intim pillanatát kapták lencsevégre.

A Piciként becézett műsorvezető éppen luxusnyaralásán lazított, amikor egy szemfüles fotós képeket készített róla.

Kínos fotók készültek róla

A sztár a TV2 Mokka című műsor vendége volt, ahol az incidensről mesélt, aminek kifejezetten nem örült. A fotós fürdőzés közben kapta le, ami a műsorvezetőnek kellemetlenséget okoz, hiszen csak fürdőnadrágot viselt.

Az interjúban elmondta, hogy ha ezt előre sejti, le sem veszi a pólóját, hiszen nem szerette volna ország-világ előtt megmutatni csupasz felsőtestét. Elmesélte, hogy utólag tudja, mikor készült a fénykép.

- Azt is tudom, hogy mikor készült a fénykép, mert a barátom felesége, aki nem jött be a medencébe, azt mondta, hogy úgy látta, mintha engem fotóztak volna, én azt gondoltam, hogy biztos csak valamelyik gyerekről csináltak egy képet körülöttem - nyilatkozta.

Velencei hajókázáson pihent

Az ominózus eset ellenére Pici nagyon élvezte a vakációt, melynek során ki tudta pihenni év közbeni fáradalmait.

A nyaraláson egy hajóval indultak Velencéből, ami Görögország felé tett egy kört, majd a végállomása ismét Velence volt.

A kiadós pihenés után már csak egy kis balatonozás lesz, majd a műsorvezető ismét beleveti magát a munkába. Már most egy nagyszabású eseményre készül.

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékére lesz egy gálaest, melynek során a két legendás művész dalait szólaltatják meg kiváló énekesek. Csonka András mindkét sztár nagy rajongója, így nagyon örült a feladatnak. Ugyan csak egy dalt fog énekelni, de ő lesz az est házigazdája.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük