A 66 éves Csongrádi Kata bikinis fotója - Az énekesnőért odáig voltak a görög férfiak
Csongrádi Kata 66 évesen is nagy sikert aratott bikiniben Szantorini szigetén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csongrádi Kata énekesnő 66 évesen sem pihen, rajongóit a mai napig új klipekkel örvendezteti meg. Június végén Görögországba utazott barátnőjével, aki rendezőként és operatőrként működött közre legújabb klipje elkészítésekor. Azért esett a választása Szantorini szigetére, mert az Azúrkék szerelem című új dalához hiteles helyszínt szerettek volna választani. 

S. Nagy István dalszövegíró özvegye az őszi idő beköszöntével fel-felidézi a nyári forgatást. A Facebook-oldalán egy bikinis fotóval nosztalgiázott, amire rengeteg bókot kapott. Nemcsak az alakját, hanem derűs lényét is dicsérték. 

Nem csoda, hogy a görögországi forgatás során az énekesnőnek sok helyi, férfi hódolója akadt. 

- Bizony két olyan szőke hölgyet, mint mi, Gabival a helyi férfiak nagyon hamar észrevesznek. Sok görög úriember ajánlkozott a kliphez, szerették volna a szerelmemet alakítani a felvételen. Elmagyaráztam nekik, hogy ez a dal csak elképzelt szerelemről szól, de még így is hatalmas sikerünk volt, jöttek velünk, segítettek vinni a cuccainkat. Elképesztően helyesek és segítőkészek voltak - mesélte a Borsnak még júliusban. 

csongradi-kata-gorogorszag
Fotó: Facebook/Csongrádi Kata

Csongrádi Kata 37 évig él boldog házasságban S. Nagy Istvánnal, aki 2015 januárjában hunyt el. Férje halála óta nincs új férfi az életében, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a dalszerző küld neki valakit. 

- Az asztrológusok szerint S. nem akarja, hogy egyedül maradjak, és a csillagászati képletemből azt olvasták ki, hogy a férjem hamarosan fog küldeni nekem egy új társat, úgyhogy a jóslatok alapján nem elképzelhetetlen, hogy a következő időszakban egy új szerelem jöhet az életembe - árulta el a napilapnak. 

Sütő Enikő, a ’80-as évek szexszimbóluma bikiniben

Sütő Enikő kortalan szépség, aki fölött mintha megállt volna az idő, 61 évesen is gyönyörű. Bikinis fotóját is sokan dicsérték. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük