Csobot Adél dögös cicamicának öltözött - Istenes Bence mégis ellopta a show-t

Csobot Adél és Istenes Bence kihozta a farsangi jelmezből, amit lehetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélnak és Istenes Bencének egy kis bolondozásért soha nem kellett a szomszédba mennie, videóikban is láthatják követőik, mennyire szeretnek viccelődni. 

Az Álarcos énekes műsorvezetőjeként, illetve egyetlen női Nyomozójaként láthattuk, mennyire szívesen öltöztek extravagáns ruhákba. 

Csobot Adél és Istenes Bence farsangi jelmeze

A sztárpár a farsangot is kimaxolta, nem fogták vissza magukat, amikor jelmezt választottak: a 26 éves énekesnő dögös cicának öltözött.

A 33 éves tévést fel sem ismernénk, ha nem lenne árulkodó, hogy Csobot Adél pózol mellette, és nem posztolt volna a jelmezről maga is fotókat. 

 "Bencét eskü, hogy nem ismertem meg!"

"Atya ég, Bence!" - hüledeztek a kommentelők a kép láttán. 

"Esküszöm nem ismeretek fel, Fluornál láttam először és most, hogy kiraktad akkor esett le, hogy te vagy!"

"Ne, itt mutogattam a képet a páromnak, hogy mondja meg ki ez a nő. Nem jött rá. Még akkor sem, mikor Adél állt melletted."  

Fluor Tomi, aki koronavírusnak öltözött, szintén kiposztolt pár fotót a farsangi buliból. Az ő képeire is érdekes hozzászólások érkeztek. 

"Bence úgy néz ki, mint a Shrek2-ben a transzvesztita kocsmáros nő" - írta az egyik kommentelő. 

A bajuszos rendőr jelmeze alatt Hornyák Tomi rejtőzik, akivel Istenes Bence és Flour a Nyerő Páros villában is nagyon megtalálta a közös hangot, és akivel természetesen párja, Sáfrány Emese is a buliban volt. 

Istenes Bence és Csobot Adél németországi otthona

A sztárpár kétlaki életéhez egy németországi otthon is tartozik. A tavaly tavaszi karantént itt, két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén álló házban vészelték át. A környezet mesebeli: mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban, van, hogy még őzek és nyulak is besétáltak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük