Csisztu Zsuzsa nagy bejelentést tett – Elárulta, milyen új műsort készít
Csisztu Zsuzsa már meghódította a YouTube-ot, de most még nagyobb fába vágta fejszéjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa nagy bejelentést tett. Új műsorral tér vissza, de nem megy messzire kedvenc témájától, a sportvilág híreinél marad.

Instagrammon jelentette be a hírt, hogy YouTube-csatornáján, a Csisztu Chanelen indít vadonatúj podcastot Csisztu Sport Cast címen. 

Csisztu Zsuzsa podcastja

Az első felvételek már el is készültek, az egykori tornászbajnoknő videóüzenetben adott egy kis ízelítőt rajongóinak.

- 2020 nagyon sok újdonságot hoz majd a szakmai életemben, méghozzá azt, hogy nemsokára elindul a Csisztu Chanel egy új tartalommal. Az első vitaműsort a Nemzeti Színházban készítettük Az Év Sportolója választás három legjobb jelöltjéről. Rendkívül izgalmas dolgokat mondtak, megmondom őszintén, sok mindenben nem is értettünk egyet - mesélte lelkesen az Instagramon.

Követői azonnal fellelkesültek a hír hallatán, és kommentjeikben fejezték ki, mennyire várják, hogy hallhassák a vitaműsort.  Valaki csak annyit írt, „Hajrá, kíváncsian várom”, míg mások már el is könyvelték, hogy biztosan nézni fogják az adásokat. 

Csisztu Zsuzsa műsorvezetői pályafutása a ’90-es évek elején indult, 1992-ben Vitray Tamás kérte fel először szakkommentátornak a barcelonai olimpia idejére, aztán beindult televíziós karrierje, olyan műsorokban szerepelt, mint például a Magyar Televízió Telesport című sportmagazinja. Jelenleg a Sport 1 csatornán láthatjuk rendszeresen.  

Csisztu Zsuzsa férje

Csisztu Zsuzsa és dr. Ketskés Norbert 2006. október 29-én házasodtak össze. Két kisfiút nevelnek, Krisztián Norbert 2007-ben, Adrián Mihály 2013-ban született meg. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép pár Csisztu Zsuzsa és a férje.

Ezt is szeretjük