Csisztu Zsuzsa levágatta hosszú haját: így áll neki az új frizura

Csisztu Zsuzsa jó ideje félhosszú frizurát hord. Most valami újat kért a fodrászától.

csisztu-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azóta, hogy 1992-ben Csisztu Zsuzsa elkezdte tévés karrierjét, többféle frizurával láthattuk: igaz, a hajszínén nem változtatott, tincsei hosszúságát váltogatta. 

Viszont az elmúlt néhány esztendőben leginkább a félhosszú fazont részesítette előnyben, viszont most úgy döntött, ideje váltania.

Csisztu Zsuzsa rövid hajjal

Legfrissebb szelfijét egy szépségszalonban lőtte: a fodrász épp rövidre vágta vállig érő haját. Mivel a kép akkor készült, amikor még csak az egyik oldallal végzett a szakember, még látványosabb, mennyivel másképp néz ki a kurtább frizurával.

 A bejegyzés mellett elárulta, törzsvendég a fodrászánál. 

"A MESTER! Így csupa nagybetűvel. Ki sem merem mondani, hogy 1987- óta járok a fodrászok királyához, Papasz Vaszilhoz es mar persze rég óta Cilihez is. Köszönöm, hogy így szereted a szakmád és persze a hajamat!" - írta a fotóhoz.

Nádai Anikó rövid hajjal

Nádai Anikó rövidre vágatta a haját. Ilyen drasztikus frizuraváltást még nem is láthattunk tőle, azóta hosszú tincsekkel szerepel a képernyőn, hogy 2011-ben a Való Világban megismerte az ország.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük