Csisztu Zsuzsa és kisfia - A 6 éves Adrián irtó cuki óvodai jelmezében
Csisztu Zsuzsa kisebbik fia vigyorogva pózolt vadásznak öltözve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa 13 évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent férjének, dr. Ketskés Norbertnek. Két gyermekük született, idősebb fiuk, Krisztián 12 éves, öccse, Adrián pedig hat. 

Ahogy minden óvodában, így Adriánéban is kedveskedtek a szülőknek az ünnepek alkalmából egy kis műsorral. A lurkók egy karácsonyi mesét adtak elő apukáiknak és anyukáiknak. 

Adrián vadásznak öltözött az óvodai mesében

Csisztu Zsuzsa meg is örökítette, milyen helyes jelmezben cukiskodott a fia: vadásznak öltözött. A fotók láttán mi is elolvadtunk.

 A 49 éves egykori tornászbajnok nagyon odafigyel gyermekei nevelésére. A FEM3 Café című beszélgetős műsorban fejtette ki, milyen elveket tart fontosnak, ha a fiaival töltött közös időről van szó.

- Mi a mennyiség helyett a minőségre törekszünk az élet minden területén. Egy bizonyos idő után az ember rájön arra, hogy a habzsolásnál jobb, ha a mértéket tartja szem előtt. Nálunk a minőség az idővel egyenlő. Mindig odafigyelünk rá, hogy lopjunk magunknak időt a családunkkal. Vidékre szoktunk utazni ilyenkor, ahol csak négyesben vagyunk - mesélte a csinos műsorvezető.

Adrián irtó édes kisfiú, szinte le sem lehet törölni a mosolyt az arcáról. Bár már betöltötte a hatodik életévét, szülei úgy döntöttek, hogy egy évvel tovább hagyják az óvodában, ugyanis, amikor elkezdte volna az első osztályt, mindössze tizenhat kilót nyomott. 

Hajdú Péter és Sarka Kata fia

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyire sokat nőtt az utóbbi időben Sarka Kata és Hajdú Péter ritkán látott fia, Dávid.

Ezt is szeretjük