Csisztu Zsuzsa királykék estélyiben bálozott: fantasztikusan nézett ki

Csisztu Zsuzsa volt a háziasszonya a 2024-es Budapesti Jogászbálnak. Egyedi tervezésű estélyi ruhában pompázott.

Csisztu Zsuzsa estélyi ruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha február, akkor báli szezon - rengeteg olyan rendezvényt tartanak ilyenkor, amelyen kötelező az estélyi vagy alkalmi ruha: a Budapesti Jogászbál is egyike ezen eseményeknek. Csisztu Zsuzsa az idein lenyűgöző ruhakölteményben vett részt.

Az Instagram-oldalára tette ki a fotósfalnál készült felvételeket. Álomszép, királykék kreációban pompázott.

Csisztu Zsuzsa estélyi ruhában

A posztjából kiderült, Varga Viktória dizájner álmodta meg a darabot, amely már önmagában nagyon különleges volt a nonfiguratív mintájával. A pontot az i-re az egyedi selyemszalag tette fel, ami viselője derekát hangsúlyozta ki.

Csisztu Zsuzsa volt egyébként a 192. alkalommal megrendezett bál háziasszonya. Az esemény régre nyúlik vissza, 1832 óta tartják. 

A bált kezdettől fogva az ügyészeknek, bíróknak, minisztereknek, államtitkároknak, közjegyzőknek, jegyzőknek, ügyvédeknek, bojtároknak - vagyis az olyan személyeknek rendezték, akik jogot végeztek.

Csisztu Zsuzsa 16 éves fiával a vörös szőnyegen: Krisztián ilyen magas tinédzser

Csisztu Zsuzsa nagyobbik fia, Krisztián már túlnőtte édesanyját.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük