Csisztu Zsuzsa rég látott fiai már ilyen nagyok: Krisztián 13, Adrián 8 éves
Csisztu Zsuzsa és fiai könnyen vették a távoktatás nehézségeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa tornászként 1982-től 1992-ig volt a magyar válogatott tagja. Élsportolóként megtanulta, hogyan legyen következetes, ez ma a gyereknevelésben is jól jön. Fiaival a távoktatás nehézségeit is játszi könnyedséggel vették.

Miután visszavonult a versenyzéstől, elkezdte műsorvezetői és szakkommentátori pályafutását. Hat olimpiáról közvetített, sporthíradót vezetett, illetve olyan műsorok háziasszonyaként tűnt fel, mint a Napkelte, a Telesport vagy a Napló. 

Csisztu Zsuzsa fiai már ilyen nagyok

A kétezres években nem csak a karrierje alakult szerencsésen, a szerelem is rátalált. Második férjével, dr. Ketskés Norberttel 2006. október 29-én házasodtak össze. A frigyükből két kisfiú született, akiket lassacskán már nem lehet a "kis” szóval jellemezni: Krisztián 13 esztendős, Adrián nyolcéves.

A koronavírus-járvány, mint minden családnál, náluk is átrendezte a mindennapok megszokott menetét. Miután mindkét fiú online végezte a tanulmányait, és édesanyjuk is otthonról dolgozott, össze kellett hangolniuk a tanulást és a munkát.

- Azt kell mondjam, minden dolgozó szülőnek nehézséget okoz most ez a helyzet. Szerencsére nálunk megoldható volt, hogy mindhárman külön szobában végezzük a feladatunkat. A férjem a magánrendelésén sok beteget lát el, így aki otthon marad, annak bőven növekedtek a terhei. Az online zongoraórát, mondjuk, nehézkes volt megoldani, de ezt is megszerveztük - árulta el a Hot! magazinnak.

csisztu zsuzsa és férje
Fotó: TV2/Love Bistro

A sztáranyuka sokszor a három szoba között ingázott. Míg az elsős Adriánnak az írás, olvasás, számolás alapjainak elsajátításában kellett segítenie, Krisztiánnak hetedik osztályosként már a későbbi felvételi pontok miatt is fontosak voltak a jó osztályzatok.

- Szerencsére nagyon szeretünk együtt lenni, jól működünk mint család. Nagyokat kirándulunk, és a sport sem maradhat ki az életünkből!

Stohl András és kisfia

Andriska nemcsak a Stohl András nevet örökölte meg apjától, hanem arcvonásait is. A család legkisebb tagja, ahogy cseperedik, egyre jobban hasonlít a színészre.

Ezt is szeretjük