A TV2 sztárja babapocakos fotót posztolt: eddig titkolta, hogy áprilisban érkezik a második gyereke

A Sztárban Sztár leszek! 2021-es évadának győztese, Csiszár István és felesége második gyermeküket várják.

Csiszár István második gyereke
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Örömteli hírrel ünnepelte a húsvétot a TV2 sztárja, Csiszár István: tegnap bejelentette, hogy feleségével második gyermeküket várják.

A 2021-es Sztárban Sztár leszek! győztese tüneményes fotóval adta követői tudtára, hogy hamarosan kétszeres apa lesz. 

Csiszár István második gyereke

Megmutatta felesége gömbölyödő pocakját, amire ünnep lévén egy hímes tojást festettek.

"A húsvéti nyuszi szeretne megosztani veletek egy örömteli hírt. Kis családunk egy újabb csodával bővül:) Nagyon izgatottak vagyunk már és varjuk a kis jövevényt!" - írta a bejegyzéshez.

A bejelentés azért is meglepő, mert a kicsi hamarosan, még áprilisban megszületik, az érkezését eddig titokban tartották. Az énekes arról viszont korábban már beszélt, hogy készülnek a családalapításra.

Kedvesével egy kislányt nevelnek: Valentina már háromesztendős. Korábban a Borsnak mondta el, az volt a tervük, hogy ne legyen a két gyerkőc között több a korkülönbség, mint három év.

- Fontos, hogy legyen a lányunknak testvére, és a gyerekek szempontjából jó, ha nincs közöttük több, mint három év. Köztem és a bátyám között hat év van, és érezhető volt a nagy korkülönbség.

Patai Anna első gyermekét várja: eddig tudta titkolni a Megasztár gyereksztárja a várandósságát

A fiatal énekesnő az Instagramon jelentette be, hogy első gyermekével várandós.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük