Minden, amit tudni akartál a Csillag születik 3 felfedezettjeiről
A Csillag születik tehetségkutató idén is színes előadókat vonultatott fel.

Dia

 	Szabó Ádám 	Élete legszebb pillanatának tartja, amikor öt éves korában megtalálta édesapja harmonikáját a padláson, saját bevallása szerint ez indította el a pályáján. Napi öt-hat órát gyakorol, és több nemzetközi és hazai versenyen ért el első helyezést. 	Kapcsolódó cikk: 	"Zenéből vagy!" Mindenkit meghódított hangszerével a Csillag születik sztárja »

Szabó Ádám

Élete legszebb pillanatának tartja, amikor öt éves korában megtalálta édesapja harmonikáját a padláson, saját bevallása szerint ez indította el a pályáján. Napi öt-hat órát gyakorol, és több nemzetközi és hazai versenyen ért el első helyezést.

Kapcsolódó cikk:
"Zenéből vagy!" Mindenkit meghódított hangszerével a Csillag születik sztárja »

Dia

 	Krizbai Teca 	Az 1995-ben született általános iskolai hallgató vidám és pozitív egyéniségnek tartja magát. Vaksága ellenére pillanatok alatt meghódította nemcsak a zsűrit, hanem a közönséget is, élete egyik legszebb pillanatának pedig azt tartja, amikor állva tapsoltak neki a nézők. 	Kapcsolódó cikk: 	Vakon sem adta fel álmait! Krizbai Teca mindenkit felkavart szerelmes dalával »

Krizbai Teca

Az 1995-ben született általános iskolai hallgató vidám és pozitív egyéniségnek tartja magát. Vaksága ellenére pillanatok alatt meghódította nemcsak a zsűrit, hanem a közönséget is, élete egyik legszebb pillanatának pedig azt tartja, amikor állva tapsoltak neki a nézők.

Kapcsolódó cikk:
Vakon sem adta fel álmait! Krizbai Teca mindenkit felkavart szerelmes dalával »

Dia

 	Appril Project 	15-től 27 éves korig iskolásokat és dolgozó fiatalokat egyaránt találhatunk a tánccsoportban, amit a Csillag Születik második évadában feltűnt Bad Boyz tánccsoport egyik tagja, Szabó Tamás alapított 2010 decemberében. A street dance-et a kortárs tánccal ötvözik, és felléptek már az egyik bevásárlóközpont showműsorában is.

Appril Project

15-től 27 éves korig iskolásokat és dolgozó fiatalokat egyaránt találhatunk a tánccsoportban, amit a Csillag Születik második évadában feltűnt Bad Boyz tánccsoport egyik tagja, Szabó Tamás alapított 2010 decemberében. A street dance-et a kortárs tánccal ötvözik, és felléptek már az egyik bevásárlóközpont showműsorában is.

Dia

 	László Attila 	A kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Általános iskola nyolcadik osztályos tanulója Zámbó Jimmyt, Demjén Ferencet és Máté Pétert tartja példaképének, nem véletlen, hogy több dalukat is elénekelte az RTL KLub tehetségkutató műsorában.

László Attila

A kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Általános iskola nyolcadik osztályos tanulója Zámbó Jimmyt, Demjén Ferencet és Máté Pétert tartja példaképének, nem véletlen, hogy több dalukat is elénekelte az RTL KLub tehetségkutató műsorában.

Dia

 	Gomes-Martins Klaudia 	Az angolai apától és magyar anyától származó táncos táncpedagógusi végzettséggel rendelkezik, és hátrányos helyzetű gyerekeket tanít táncolni. Szerepelt már többek között Szekeres Adrienn, Roy és Ádám, illetve Caramel klipjeiben, szuggesztív előadásaival pedig gyakran csempészett drámai pillanatokat a műsorba. 	Kapcsolódó cikk: 	Megrendítő! Ezért sírta el magát élő adásban a Csillag születik felfedezettje »

Gomes-Martins Klaudia

Az angolai apától és magyar anyától származó táncos táncpedagógusi végzettséggel rendelkezik, és hátrányos helyzetű gyerekeket tanít táncolni. Szerepelt már többek között Szekeres Adrienn, Roy és Ádám, illetve Caramel klipjeiben, szuggesztív előadásaival pedig gyakran csempészett drámai pillanatokat a műsorba.

Kapcsolódó cikk:
Megrendítő! Ezért sírta el magát élő adásban a Csillag születik felfedezettje »

Dia

 	Everdance 	Az Everdance táncegyüttest 2007 nyarán alapította Takács Péter azzal a céllal, hogy egyedi, számos stílust ötvöző, egész estés előadásokat hozzon létre. Hivatásos válogatott tánckarát Magyarország több pontjáról, valamint a határon túlról toborozta össze. Több száz sikeres fellépést tudhatnak a hátuk mögött, ám a Csillag születikből harmadikként végül nekik kellett távozniuk.

Everdance

Az Everdance táncegyüttest 2007 nyarán alapította Takács Péter azzal a céllal, hogy egyedi, számos stílust ötvöző, egész estés előadásokat hozzon létre. Hivatásos válogatott tánckarát Magyarország több pontjáról, valamint a határon túlról toborozta össze. Több száz sikeres fellépést tudhatnak a hátuk mögött, ám a Csillag születikből harmadikként végül nekik kellett távozniuk.

Dia

 	Timi Chen 	A középiskolás tanuló Shanghajban első helyezést ért el egy énekversenyen, ahol 30 ezren mérték össze tudásukat. Saját elmondása szerint imád gitározni és rajzolni, a Csillag születikben azonban nem tudta teljes mértékben meggyőzni tehetségéről a nézőket, ezért másodikként ő esett ki.

Timi Chen

A középiskolás tanuló Shanghajban első helyezést ért el egy énekversenyen, ahol 30 ezren mérték össze tudásukat. Saját elmondása szerint imád gitározni és rajzolni, a Csillag születikben azonban nem tudta teljes mértékben meggyőzni tehetségéről a nézőket, ezért másodikként ő esett ki.

Dia

 	Mr. Joe 	Eredeti nevén Horváth József. 26 év után tért vissza Magyarországra Svédországból, hogy szerencsét próbáljon a Csillag születikben. Hazaérkezése után meglehetősen nyomorúságos körülmények között élt, energikus előadásaival pedig nagy hatást gyakorolt a zsűrire, ám végül neki kellett elsőként búcsút vennie a műsortól. 	Kapcsolódó cikk: 	Kiderült! Ezért nem látta hónapok óta a gyerekeit a Csillag születik sztárja »

Mr. Joe

Eredeti nevén Horváth József. 26 év után tért vissza Magyarországra Svédországból, hogy szerencsét próbáljon a Csillag születikben. Hazaérkezése után meglehetősen nyomorúságos körülmények között élt, energikus előadásaival pedig nagy hatást gyakorolt a zsűrire, ám végül neki kellett elsőként búcsút vennie a műsortól.

Kapcsolódó cikk:
Kiderült! Ezért nem látta hónapok óta a gyerekeit a Csillag születik sztárja »

Ezt is szeretjük
Fotó: