A nézők is így akarták! Ezzel a 10 versenyzővel folytatódik a CSISZ

A tévénézők megerősítették a zsűri döntését szombat este: tízen maradtak a CSISZ döntőjében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Csillag születik első élő show-ja Kővári Máté stand up comedy-s és a Latin Carneval tánccsapat kiesésével ért véget. 

A nézők gyakorlatilag megerősítették szavazataikkal a zsűri döntését, akik szintén ezen produkciókat jutalmazták a legkevesebb ponttal.

Agrárpop és ária a top 10-ben

A verseny tehát tíz produkcióval folytatódik tovább, így a jövő héten is színpadra állhat például Szirota Dzsennifer, aki máris sokak kedvence lett.

A fiatal tehetség az idén februárban elhunyt Whitney Houston örökzöld slágerét, a One Moment In Time-ot adta elő. 

Nagy sikert aratott még a közönség körében Molnár Jocó és Vízi Imre, a The Immigrants zenekar és az általuk teremtett agrárpop műfaj tehetségei, az In Diretta zenekar is. 

A Prügyi duó a Nézz az ég felé című slágerrel jutott tovább, Mészáros János Elek pedig a Bánk bánból ismert a Hazám, hazám című áriával.

Juhász Marci ismét egy népdallal, az Akkor szép az erdővel került a legjobb tíz versenyző közé. 

A Quantum XXL kapta a legtöbb pontot 

Plazma, a Vagesz című saját szerzeményével szövegelte be magát a következő fordulóba, míg Negyela Bernadett Katy Perry Teenage Dream című dalával jutott tovább.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A legtöbb pontot és alighanem a legnagyobb tapsvihart a Quantum XXL táncosai kapták, akik saját, Stop And Go című produkciójukkal vették birtokba a színpadot.

Puzsér Róbert a produkció végén csak annyit mondott, ezt hívja 21. századi szórakoztatásnak: a srácok az ő szavaival élve matőrök és profik - ez az a minőség, amely képernyőt érdemel. A táncos csapat fergeteges tapsot és 33 pontot kapott.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Az első élő döntőt a kiscsillagok produkciója nyitotta, a műsor vége felé pedig a 2011-es győztes álhatott újra színpadra: László Attila a nemrégiben megjelent albumáról adta elő Ha elfogy a levegő című dalát. 

Az eredményhirdetés könnyes pillanatai után már csak tíz produkció küzdhet a műsor fődíjáért. 

Fotók: RTL Klub/ Bársony Bence

Ezt is szeretjük