A magyar zenész 60 évesen lesz újra apa - 25 évvel fiatalabb párja újra babát vár
Csillag Endre, az EDDA egykori gitárosa hatvanévesen ismét apa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csillag Endre 'Csuka', az EDDA és a Bikini együttes egykori gitárosa hatvanévesen újra apa lesz, 25 évvel fiatalabb párja a jövő hónapban egy kislánnyal ajándékozza meg - árulta el a Blikknek. A zenész nem számított a késői apaságra, mert az orvosa egy műtétje után azt mondta neki, nemzőképtelen.

- Prosztataműtétem volt, és a nejemet sem biztatta a doki, hogy még lehet gyereke, ezért a fiunk születése után nem is vigyáztunk, és júliusban érkezik a kislányunk. Őrület! Azért lesz gyerekem hatvanévesen, mert nem vigyáztam - mesélte a lapnak. 

Az élet váratlan fordulatokat hoz, ezt Csillag Endre már korábban is megtapasztalta: 11 évig Ausztriában élt és dolgozott, a második feleségét lényegében osztrák exének köszönheti. 

csilag-endre-csuka
Fotó: Facebook/Csillag Endre Csuka

- Marianna egy svájci restiben dolgozott, ott sok Eddát hallgatott, amire egy osztrák tanítványom is felfigyelt, és megadta neki az elérhetőségemet. Hét évvel ezelőtt találkoztunk, és csíptük egymást, de nem kezdtem tervezgetni, hiszen 25 évvel fiatalabb nálam, bár ez őt sosem zavarta. 

A zenész végül másodszor is nősülésre adta a fejét, az esküvőn pedig a menyasszony már várandós volt a kisfiukkal, aki hamarosan kistestvért kap. 

Az EDDA-tagok körében nem ritka a késői apaság. Kicska László idén májusban, 53 évesen lett először apa, kislánya született, az együttes dobosa, Hetényi Zoltán pedig tavaly nyáron nyilatkozta, nem bánná, ha harmadik feleségétől is születne egy gyermeke: 41 éves, és 14 éves fia után örülne egy kislánynak. 

Magyar sztárok, akik 50 felett vállaltak gyermeket

A hazai szárvilágban még mindig ritkaságnak számít, ha valaki idősebb fejjel vállal újabb csemetét. Laár Andrásról, a L'art pour l'art Társulat és a KFT együttes alapító tagjáról talán kevesen tudják, hogy négygyermekes családapa, a legkisebb születésekor 56 éves volt. Nem ő az egyedüli hazai sztárapuka, aki ötven felett vállalt gyermeket - mutatjuk a többieket!

Ezt is szeretjük