Gondoltad volna? Meglepő dologra készül az ismert énekesnő

Csézy jelenleg az új albumán dolgozik, szabadidejében pedig Ironman versenyre készül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csézy, a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egy igen nehéz időszakon van túl, de erős személyiségének köszönhetően úgy tűnik, lassan sikerül belőle kilábalnia.

A 32 éves énekesnő most új daláról, terveiről és szabadidejéről is mesélt a Feminának.

Fáj még

Néhány hete jelent meg Csézy új dala Fáj még címmel, amelyhez már a klip is elkészült.

- Ez egy nagyon különleges klip, a helyszínt is sokáig kerestük, mire rátaláltunk Piliscsabán erre a házra, amit végre megfelelőnek éreztünk a forgatásra. Ez a dal életem egy részének lezárása - mesélte Csézy a Feminának.

A dalnak azonban van egy másik érdekessége is, hiszen az énekesnő nemrég csatlakozott egy jótékonysági kampányhoz, és ezt a dalát május 25-én, az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyerekeknek ajánlotta. Csézy így szeretné felhívni a társadalom figyelmét erre a problémára.

Ironman versenyre készül

Csézy az új dala kapcsán elmesélte azt is, hogy a következő albuma várhatóan őszre készül el, így a lemez munkálatai eléggé lekötik mostanság. Ám a zenei karrierje mellett is igyekszik magát lefoglalni, egy matyó kollekció létrehozását tervezi.

Az énekesnő Mezőkövesdről származik, és családja közeli rokonságban áll Kisjankó Bori népművész családjával, így teljesen érthető a hagyományokhoz való kötődése.

Csézy számára a testmozgás is nagyon fontos, mostanában sokat jár kocogni.

- Nemrég újra elkezdtem sportolni, mert barátaimmal egy Ironman versenyre készülünk, ahol futni fogok. Mindig is közel állt hozzám a sport, régebben rendszeresen jártam fitneszre. A testmozgás javítja az ember közérzetét is, jobban érzi magát tőle, és azért nem utolsó szempont az sem, hogy jó formában tart - magyarázta az énekesnő, aki most a hosszútávú triatlon egyik fajtáját fogja kipróbálni, ami futásból, kerékpározásból és úszásból áll.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Csézy egyébként azon ritka sztárok közé tartozik, akik a mai napig vidéken élnek. Az énekesnő számára nem jelent problémát a fővárosba való ingázás, így nem is tervezi a közeljövőben, hogy Budapestre költözzön.

Ezt is szeretjük